Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pettingtöl hogy lehetek terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pettingtöl hogy lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ha nincs behatolás, csak csikló izgatás pénisznek a makkjával. Semmi más nem volt, elég fiatal vagyok még szűz behatolás még nem volt nem is lesz egy jó ideig még nem számom rá magam csak petting volt 6-7 alkalomal vagy is csak csiklónk és a makkunk ért össze.

2012. jan. 15. 15:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"jó ezt aláírom hogy korai a dolog. de önt kivéve a kommentelők közül nem lennék biztos hogy van 3személy aki 25 vagy annál idősebb volt!"

25nél is idősebb voltam ;) és nem érzem úgy, hogy veszítettem valamit vele és még jobban "megbotránkoztatlak" - 34 éves vagyok és egyetlen pasi volt eddig, akivel szexuális kapcsolatom volt...és nem azért mert bűn ronda vagyok és nem akadtak volna jelentkezők, csak többre tartottam magam ;)

2012. jan. 15. 18:01
 22/27 anonim ***** válasza:

Úristen ez most komoly? o_O

Már 12 évesen itt tartunk ???

Ráadásul ezt még nyilvánosan meg is osztod ....

Gratulálok kislány de menő vagy!

2012. jan. 15. 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:

nem nem itt tartunk, a kérdés kamu....

egyébként ha a kérdező az előbb azt mondta hogy ennyitől nem hiszi hogy terhes lesz, akkor minek kérdezte meg?!

2012. jan. 15. 21:21
 24/27 A kérdező kommentje:

Én nem is akartam még ki próbálni a szexet és nem is fogom egy jó pár évig még nem merem meg tenni nem is akarom ez a kis aktus se tudom hogy jött elő fogalmam sincs egyszerűen így alakult.

(A menstruációval kapcsolatban még pedig annyit hogy 2011.okt.26 volt az első mensesem nov.2-tartót azóta semmi biztosan még nem állt be úgy tudom az én koromban ez normális "még rendszertelen"

2012. jan. 16. 09:07
 25/27 A kérdező kommentje:
Meg bántam higgyétek már el légy-szíves! :( :'(
2012. jan. 16. 09:24
 26/27 anonim válasza:
én hiszek neked! amúgy hogy nem állt be az természetes! És sokan teszünk olyan dolgot amit megbánunk, de abban a pillanatban eszünkbe sem jut hogy mekkora marhaságot csinálunk, elragad a hév. most már te is tanultál belőle és legközelebb már okosabb leszel! :)
2012. jan. 16. 15:08
 27/27 karyy károly ***** válasza:

sajnos kicsit szomorú hogy még némelyik segíteni akaró válaszadó is téved .!! simán lehetsz terhes !!!!

Lehetséges „mellékhatása” van a „kemény” pettingnek, mely a szeméremtest simogatását jelenti. Ez azért veszélyes, mert ha ugyanazzal a kézzel értek mindkettőtök nemi szervéhez, könnyen megtörténhet, hogy a kézről a testnedvek, beleértve a spermát is, átjutnak a partnerre. Ez azért veszélyes, mert kis mennyiségű váladék, vagy már egyetlen sperma is elég ahhoz, hogy esetlegesen nemi betegséggel fertőzze meg a partnereket, vagy terhességet okozzon. Jó ha tudod, hogy az ejakulációt megelőző úgynevezett előváladékban is lehetnek spermiumok, illetve bár rövid ideig, de a test felszínén is életképesek maradnak. csak óvatosan mert nem játék !!!!!!!!!!!!!!

2012. jan. 17. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!