Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingtöl hogy lehetek terhes?
"jó ezt aláírom hogy korai a dolog. de önt kivéve a kommentelők közül nem lennék biztos hogy van 3személy aki 25 vagy annál idősebb volt!"
25nél is idősebb voltam ;) és nem érzem úgy, hogy veszítettem valamit vele és még jobban "megbotránkoztatlak" - 34 éves vagyok és egyetlen pasi volt eddig, akivel szexuális kapcsolatom volt...és nem azért mert bűn ronda vagyok és nem akadtak volna jelentkezők, csak többre tartottam magam ;)
Úristen ez most komoly? o_O
Már 12 évesen itt tartunk ???
Ráadásul ezt még nyilvánosan meg is osztod ....
Gratulálok kislány de menő vagy!
nem nem itt tartunk, a kérdés kamu....
egyébként ha a kérdező az előbb azt mondta hogy ennyitől nem hiszi hogy terhes lesz, akkor minek kérdezte meg?!
Én nem is akartam még ki próbálni a szexet és nem is fogom egy jó pár évig még nem merem meg tenni nem is akarom ez a kis aktus se tudom hogy jött elő fogalmam sincs egyszerűen így alakult.
(A menstruációval kapcsolatban még pedig annyit hogy 2011.okt.26 volt az első mensesem nov.2-tartót azóta semmi biztosan még nem állt be úgy tudom az én koromban ez normális "még rendszertelen"
sajnos kicsit szomorú hogy még némelyik segíteni akaró válaszadó is téved .!! simán lehetsz terhes !!!!
Lehetséges „mellékhatása” van a „kemény” pettingnek, mely a szeméremtest simogatását jelenti. Ez azért veszélyes, mert ha ugyanazzal a kézzel értek mindkettőtök nemi szervéhez, könnyen megtörténhet, hogy a kézről a testnedvek, beleértve a spermát is, átjutnak a partnerre. Ez azért veszélyes, mert kis mennyiségű váladék, vagy már egyetlen sperma is elég ahhoz, hogy esetlegesen nemi betegséggel fertőzze meg a partnereket, vagy terhességet okozzon. Jó ha tudod, hogy az ejakulációt megelőző úgynevezett előváladékban is lehetnek spermiumok, illetve bár rövid ideig, de a test felszínén is életképesek maradnak. csak óvatosan mert nem játék !!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!