Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pettingtöl hogy lehetek terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pettingtöl hogy lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ha nincs behatolás, csak csikló izgatás pénisznek a makkjával. Semmi más nem volt, elég fiatal vagyok még szűz behatolás még nem volt nem is lesz egy jó ideig még nem számom rá magam csak petting volt 6-7 alkalomal vagy is csak csiklónk és a makkunk ért össze.

2012. jan. 15. 15:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mielőtt bármi szex-el kapcsolatos dolgot csinálsz, nem ártana utánaolvasni, tájékozódni. Azzal, hogy ezt megkérdezted, elárultad, hogy fogalmad sincs az egészről, alap dolgokkal nem vagy tisztában. Ez nem játék, nem tudom mit szólnál, ha 12 évesen abortuszra kellene menned.
2012. jan. 15. 16:27
 12/27 anonim ***** válasza:

simán megérdemelnél egy abortuszt. és ribanc vagy

ja és egyébként tuti terhes vagy

2012. jan. 15. 16:37
 13/27 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy el ítéltek válaszolhatnátok normálisan szerintem ennyitől nem lehetek terhes.
2012. jan. 15. 16:46
 14/27 anonim ***** válasza:

ha tényleg nem hatolt be, nem lehetsz terhes, de egyet értek az előző válaszolókkal: azzal,hogy ezt a kérdést feltetted, látszik, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal.

a másik pedig: 12 évesen a petting is sok! 12 évesen én még javában barbieztam, társasoztam, legóztam, babáztam nagyon örülök, hogy nekem volt gyermekkorom, nem úgy mint pl neked, aki 12 évesen már itt tart! ezen gondolkodj el! ha 12 évesen már ezt csinálod, akkor 18 évesen te leszel a falu ku****ja! tényleg ilyen életre vágysz?

kíváncsi vagyok édesanyád tud e erről és támogat e...

2012. jan. 15. 16:56
 15/27 anonim válasza:
49%
Én nem ítéllek el.. Ez nem számít szexualitásnak.. most mindenki úgy csinál mintha 18-20éves korukban kezdtek volna ezen gondolkozni.. Amúgy a válasz NEM. nem lehetsz az.. gondolom még lehet hogy nem is menstruálsz.. és ne vedd sértésnek de ennyi idősen ez nem számít szexuális aktusnak.. :)
2012. jan. 15. 17:31
 16/27 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ő nem csa gondolkozik ezen..és ne mondj már neki hülyeségeket, a végén még elhiszi hogy nem is olyan rossz az amit csinál.
2012. jan. 15. 17:33
 17/27 anonim válasza:
Én nem mondtam hogy helyes amit tesz, de a többi kommentelő is reagálhatna egy kicsit kedvesebben.. egy 12évest le k*vázni nem szép dolog.. szerintem is egy kicsit extrém a dolog de ezt adta az a bizonyos gép..
2012. jan. 15. 17:35
 18/27 anonim ***** válasza:
"most mindenki úgy csinál mintha 18-20éves korukban kezdtek volna ezen gondolkozni" nem 12 évesen kezdtem, és nem is 20 évesen, hanem később és nem bántam meg ;) és nem vagyok vénség, mivel csak 34 vagyok ;)
2012. jan. 15. 17:39
 19/27 anonim válasza:
jó ezt aláírom hogy korai a dolog. de önt kivéve a kommentelők közül nem lennék biztos hogy van 3személy aki 25 vagy annál idősebb volt!
2012. jan. 15. 17:45
 20/27 anonim válasza:
*15
2012. jan. 15. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!