Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingtöl hogy lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ha nincs behatolás, csak csikló izgatás pénisznek a makkjával. Semmi más nem volt, elég fiatal vagyok még szűz behatolás még nem volt nem is lesz egy jó ideig még nem számom rá magam csak petting volt 6-7 alkalomal vagy is csak csiklónk és a makkunk ért össze.2012. jan. 15. 15:54
2/27 anonim válasza:
Sehogy..ha a következményekkel sem vagy tisztában az már elég gáz.
3/27 A kérdező kommentje:
12éves vagyok
2012. jan. 15. 15:57
5/27 anonim válasza:
12 évesen barbizzál, ne keféljél...a pasi hány éves?
7/27 A kérdező kommentje:
magyar származásu vagyok nem keféltem csak amit irtam azt csináltam amugy is szüz vagyok rá ér még a behatolásos szex 6év mulva és kérlek titeket rendes normális válaszokat adjatok/irjatok.
2012. jan. 15. 16:11
8/27 anonim válasza:
nyuszika, aki 12 évesen szexel bármilyen formában az egy kis ribanc (nem mellesleg, ha 12 évesen ezen jár az agyad, majd el is hiszem, hogy 18 éves korodig kibírod)...a pasi hány éves, remélem, lesittelik - ja és attól, hogy nem szakadt át a szűzhártyád még nemigen számítasz szűznek, ha összeraktátok, amitek van
9/27 A kérdező kommentje:
tudtam hogy ezt fogom kapni köszönöm a tisztességes válaszokat.
2012. jan. 15. 16:19
10/27 anonim válasza:
tudod mit mondanak rád a normális emberek? 5 betős szó, k-val kezdődik, urva a vége. kicsikém, életképtelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!