Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk mit gondolnak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mit gondolnak a magas lányokról? Mi van, ha furcsa a humorom? A fiúk nem szeretik a "különleges" lányokat?

Figyelt kérdés

178 cm vagyok, 20 éves lány. És még nem volt pasim. Nem vagyok se kövér se pálcika, igazából elég jó nőies alkatom van, bár kicsik a melleim. Szép is vagyok, és elég jól öltözködöm, legalábbis ezt mondják a barátnőim,(nem kérdeztem meg tőlük) meg hogy irigyek rám ez meg az miatt, de pasi még sose mondta, hogy szépnek tart. Bár volt már több udvarlóm, legtöbbjük fiatalabb és alcsonyabb is volt nálam. A legjobb barátnőm azt mondja 10-es skálán 9-est érdemelek. Én igazából nem tartom magam valami szépnek, de úgy döntöttem, a többieknek hiszek, hiszen az ember csúnyábbnak látja önmagaát, mint amilyen valójában.

Ezen okokból kifolyólag, csak 3 indokot tudok mondani, hogy miért nem akar senki: Túl magas vagyok, kevés a mellem, vagy nem bírják a humoromat. De ezt nem értem! A barátnőim nagyon szeretik a humoromat, és a fiú ismerőseimmel is elég jókat szoktunk röhögni! A többiek mondták, hogy ők is nehezen szoktak hozzám, de azóta nagyon bírnak. Egyébként meg elég naiv is vagyok, és nagyon gyakran, nagyon sokat nevetek. Ezen kívül, sosem szivatok senkit, vagy szólok be valakinek. És biztos vagyok benne, hogy senki sem utál! Soha nem teszek rosszat senkinek, ez ellenkezik az eszméimmel.

Lehet, hogy nagyon fontos, hogy valakinek nagy mellei legyenek? Vagy ha elmegyek a barátnőimmel szórakozni buliba, akkor inkább azt választják közülünk, aki nem olyan szép, de legalább alcsony, és nagyobb a melle? A jó fenék, meg a hosszú láb nem jelent semmit? Tényleg ilyesztő a humorom? Néha tényleg fárasztó tudok lenni, de ez elég indok, hogy ne akarjon senki velem lenni? Ráadásul akikkel újonnan találkozok, azoknál még nem szoktam elővenni a humoromat.

Pedig én tudom magamról, hogy ideális barátnő lennék. Nagyon hűséges típus vagyok, én szívesen szexelnék gyakran , nem vagyok se nyafogós se sírós fajta, és eléggé meg tudom érteni a pasikat, mivel a szüleim válása óta édesapám nevelt fel 14 évig. Ennek köszönhetően, jól el tudok beszélgetni fiúkkal, és apám kiirtotta belőlem a sok lányra jellemző nyámnyilaságot.

Talán egyszerűen csak rossz helyekre járok ismerkedni? Ráadásul van egy nálam magasabb barátnőm, akinek már volt több pasija is, pedig magasabb és többet is nyom nálam! Lehet, hogy nem vagyok elég könnyűvérű?

Valaki mondja meg légyszi, hogy most akkor mi van???

2012. jan. 14. 21:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen csak azt nem bírják, hogy marha különlegesnek hiszed magad. : )
2012. jan. 14. 23:42
 22/35 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes alakod lehet! A magas lányok simán viszik a prímet a sok-sok alacsonyabb előtt! A hosszú combokat semmi sem veri! A mell meg nem annyira fontos, mint azt te gondolod. Egy sportos külső amúgy sem jár együtt nagy mellekkel. Egy A-s/B-s cickó nagyon is szuper tud lenni. Egy jó fenéknél egy jó csajon nem is kell több szebb vagy jobb. ;-)
2012. jan. 15. 02:30
 23/35 anonim ***** válasza:

#13 vagyok.

hát lennék inkább kisebb, nem szeretem sokszor mert mindenki engem néz :D

fejbeverés az már nem gyakori megtanultam hol kell vigyázni :D

azér ne alacsonyítsd le magad angyalom, az a magasság tökéletes. lenne pl hozzám :P:D

2012. jan. 15. 03:22
 24/35 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem jönnék össze veled, mert magasabb vagy nálam. Viszont biztos h sok srácnak kellenél, csak ők nem kellenek neked, mert nem néznek ki elég jól. Majd ha nem leszel ilyen válogatós, lesz pasid.
2012. jan. 15. 08:06
 25/35 anonim ***** válasza:

nem is tudom hol kezdjem, mert volt pár kérdés...

szóval a jó fenék-láb nálam sokkal fontosabb mint a jó mell.

a 178cm magas, de attól függ kihez képest? 192cm vagyok, sportos alkat, szóval mellettem nem tűnnél magasnak :D

kétlem, hogy olyan rossz humorod lenne! főleg, hogy állításod szerint a fiúk bírják. és nem is annyira kardinális.

a régi középiskolámba több gyönyörű szép magas lány volt akik modellkedtek. soha nem mertem volna őket leszólítani. többek között a modellkedés miatt se... nekem az alacsony lányok tetszenek 165cm körül, ugyanakkor nem hiszem, hogy ha találkoznék egy szép-értelmes magas lánnyal akkor ez hátráltató tényező lenne.

talán az alacsony lányok törékenyebbnek tűnnek, azt hinné az ember, hogy ők kevésbé "gonoszak". amit mondjuk tapasztalatból cáfolnék, mert nagyon is....

könnyűvérűséghez pedig azt fűzném hozzá, hogy barátot szeretnél vagy azt, hogy a diszkó után meghúzzanak?

2012. jan. 15. 08:59
 26/35 anonim ***** válasza:

Aszondod a humorod is kritikus lehet, de nem mondod meg milyen az. Abszurd? Morbid? Politikai? Béna? Nekem abszurd-fárasztó, de bírtak az emberek, főleg, akiknek hasonló a humoruk :D LPL Társulat négyever!

Aztán: a 178 centi még bőven nem vészes, azért vannak magas srácok bőven (az én középsulis osztályomban a fiúk 70%-a 180 centi fölött volt). A barátnőm is ilyen körül van, és néha cukkolom, hogy pici :P (196 vagyok...) Na de na, tényleg nem értem, mit panaszkodtok össze, hogy nincs magas fiú, mert még az utcán is egy rakás dormedárt látok.

Aztán: ha az alakod nem végletesen fura, hanem minimum egy átlag emberalakod van, akkor az nem lehet a probléma. Nem létfontosságú kb senkinek a bombaalak, pláne, hgoy egy kapcsolat úgysem ezen múlik... tökmindegy, hogy valakinek 10 cm-mel kisebb vagy nagyobb a derékkerülete.

Konklúzió: A, hogy rendes, kedves meg vicces vagy, édeskevés arról, hogy mi itt meg tudjuk mondani, hogy mégis miért nem úgy alakul az életed, ahogy szeretnéd. Egy személyiségnek sokkal több jellemzője van ezeknél, és nem is kell nagy hiba ahhoz, hogy valaki csak később találja meg a párját. Sőt, még csak hiba sem kell, egyszerűen így alakult, és kész. Ismerni kéne téged ahhoz, hogy ebben hatékonyan tudjunk segíteni.

2012. jan. 15. 11:13
 27/35 A kérdező kommentje:

nem morbid a humorom XD inkább ...túlzott. de sokaknak tetszik, ezért arra gondoltam, talán az a gond, hogy havertípus csaj vagyok. Valaki legalábbis ezt mondta egyszer. most mondok egy példát:.......................................hát én most nem tudok jó példát mondani, semmi sem jut eszembe, bocsi XD

annyi a lényege, hogy tök átlagos hétköznapi dolgokat úgy tudok elmesélni, hogy az vicces. De ilyen fejeket vágok hozzá, meg lényeges a hangsúly. Meg poénos kifejezéseket használok, mint pl: N, vizslass körbe rendesen, nincs e jó pasi? B, mi lenne, ha nem aláznál széjjel minden embert minden 2. szavaddal?! Miért vettél ilyen lukas nadrágot, úgy nézel ki mint egy szakadék! Na végre jöttél, már majdnem körbef*stam a derekamat az unalomtól...Hát nem egy cukicicapofifaszi, de azért tisztes gyerek, szerintem járhatsz vele! (oszitársam felmászott a kötélre nagy nehezen, amúgy végzős vagyok) Ezaz, K, bika vaaaagy! Na, most kapcsoljatok playre, mert ittfogok megházasodni, gyereketnevelni, meg meghalni is! D, ha még egy szót szólsz, esküszöm bedarállak! Le foglak vadászni!!!

Na, mostmár valahogy érthető? XD

2012. jan. 15. 11:45
 28/35 anonim ***** válasza:
Hát, ezt is élőben kéne hallani, mert a hangsúly, hangulat is számít, így leírva nem biztos, hogy az jön át, amit átadni akarsz. Bár ez a "körbefosom magam"-féle káromkodós humor inkább közönséges, pláne lánynál, de lehet másnak pont ez jön be, nekem speciel nagyon nem. De találj olyat akinek de :P
2012. jan. 15. 12:09
 29/35 A kérdező kommentje:
fiúk elött nem káromkodok, csak barátnők körében, tudom, hogy nem túl illendő.
2012. jan. 15. 12:11
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Helyes :D

Amúgy nekem spec, amit nagyon bírok egy lányban, és szerintem a nőiesség alapja, az a méltóság vagy elegancia. Nem a merevséget értem ezalatt, hanem kb annyit, hogy ne legyen közönséges meg léha, hanem legyen egy tartása, ami keretet ad neki. Ez szerintem mindenféle párkeresés nélkül is jól jöhet, csak úgy magadnak is. És nagyobb az esély, hogy egy hasonló gerinces fiút találj vele.

2012. jan. 15. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!