Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk? Tippeket kérnék.
Van egy lány,más magánügyeibe beleszól..pl. ismerősöm nem ártott neki,nem is ismeri,de a kiscsaj neki így néha halkabban mondja,hogy k.rva (vagy ilyesmit,nem tudom pontosan),mert hallotta róla,hogy lefeküdt egy sráccal.
Ez így is van,de CSAK az az egy fiú volt az ismerősömnek,és a barátja is volt a srác. Meg,amúgy,ha csak úgy lett volna valakivel/valakikkel,akkor is mit szól bele?
Évfolyamtársunk a lány,mit tehetnénk ellene? [Nem hiszem,hogy az értelmes beszéd hatna,és a lesz@rás se megy,nem is hagyja abba az ugatást,elég zavaró.]
Aki tud tanácsot adni,az kérem írjon! Köszönöm!
nem is tudom minek tanittalak.
legy paraszt es verd meg
csefy köszi :D
pqpqpq igen,nagy parasztság,hogy okkal verné meg az ismerősöm..meg nem tudom,ő türelmes ember,de ha olyan napja van és elpattan a húr,akkor a csaj szerintem kapni fog.
Nem olyan könnyű megfékezni mindig magunkat.A lány meg már hónapok óta mondogatja azt az ismerősömnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!