Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már így alakult, adnátok tippeket?
Talán kicsit dedós, de kitaláltam, hogy így barátok között húzzunk neveket, ki kit fog meglepni Mikulás alkalmából.
A sors fintora, hogy épp egy olyan lányt húztam, akivel régen nagyon közel álltunk egymáshoz, de 1 éve összejött egy fiúval, azóta számára megszűnt létezni a világ. Nem haragszok rá, bár többször említettem neki(nemcsak én, hanem mások is), hogy teljesen kiszakítja magát a társaságból. Na de a lényeg, hogy szeretnék valami idézetet, vagy valami verset, ami arról szól, hogy mennyire eltávolodtunk egymástól és hogy ez engem mennyire bánt. Nem szomorút szeretnék, hanem inkább olyat, aminek az a lényege, hogy igenis gondolkozzon el és értékelje át magában a dolgokat és az emberekkel való kapcsolatát.
Talán nektek kéne elgondolkozni, lehet, hogy a pasijával jól érzi magát, és veletek nem, vagy megváltozott az értékrendje, és ti egyszerűen nem vagytok elég magas prioritásúak.
Az hogy ti nem tudjátok elfogadni, hogy ő változik az nem az ő hibája ! És az hogy változik sem az ő hibája, mert a világban minden változik.
Ezek szerint, mindig a pasijával foglalkozik a társaságban.
Bár ez teljesen természetes szerintem.
De ha megakarod tudni, mi a baja akkor beszélj a lánnyal, ha vele nem akkor a pasijával, de versikét mondani, hogy: "te sem vagy már a régi", annak nincs sok értelme.
Társaságban engem is jobban érdekel a csajom, mint a társaság, egyszerűen a nő üti a haverokat, és fordítva is!
Persze ettől még nem leszek kuka, ugyan úgy részt veszek a baromságokban, max nem akkor aktívvitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!