Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá, hogy únja-e?
"és a "mint" UTÁN sem kell mindig vessző"
Mindig valóban nem kell, de abban a konkrét esetben kellett volna. :)
Oké, lehet, hogy abban igazad van, hogy az ő esetében kellett volna, de az akkor sem állja meg a helyét, hogy
"- a "hogy" mögé nem tettél vesszőt"
mert mint mondtam nem a "hogy" mögé, hanem elé kell a vessző. De én ezt nem kötekedésből írtam, csak simán ki szerettelek volna javítani. Nem kell így ugranod :)
A témához kapcsolódóan, (mivel arról még egy szót sem írtam) pedig három kérdésem lenne: akkor se ír sokat ha esetleg ő dob fel egy témát? Neten ismerkedtetek meg, vagy egyébként is ismeritek egymást? Mindig te keresed őt?
Ha mindig te írsz rá, és ő magától nem keresi a társaságod, akkor valószínűnek tartom, hogy unja a beszélgetéseket, hiszen egyébként ő is keresne, kérdezne és próbálná feldobni a beszélgetéseket. De így nehéz bármit is mondani, mert elég információ hiányos a kérdésed.
Gondolom egyébként se lehet bőbeszédű srác, ezért röviden, lényegre törően fogalmaz...
Én őszintén szólva, úgy gondolom, hogy "unaloműző" vagy neki. Vagy igen, ahogy te fogalmaztál: "tartalék". Legalábbis az elmondottak alapján ezt veszem le... hogy amikor épp nincs jobb dolga, akkor beszélget veled, de ha komolyan szeretne valamit azért azt éreztetné... Én úgy gondolom, hogy többet írna, kérdezne, ha komolyan érdekelnéd, mert akkor neki lenne ciki, hogy nem tud veled "kínos csendek nélkül" beszélgetni, és rajta lenne, hogy minél jobban megismerjen. De valószínűnek tartom azt is, hogy ha most nem keresnéd, még rád írna 1x- max. 2x és fel is adná... Habár elég nehéz az ő szemszögéből látni a dolgokat (és lehet, hogy teljesen rosszul gondolkodok róla), az adott infóid alapján én erre következtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!