Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdezzek rá, hogy únja-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzek rá, hogy únja-e?

Figyelt kérdés
A srác nem valami bőbeszédű, mindig csak 2-3 mondatban válaszol. Azok viszont tartalmasak, ráadásul mindig nagyon hamar visszaír. Ez elég ellentmondásos. Illúzió romboló lenne, ha rákérdeznék, hogy únja-e a témát (vagy engem)? Mert nem nagyon értem, hogy akkor most mi van.
2012. jan. 13. 03:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"és a "mint" UTÁN sem kell mindig vessző"

Mindig valóban nem kell, de abban a konkrét esetben kellett volna. :)

2012. jan. 13. 14:20
 22/25 *Tündérke* ***** válasza:

Oké, lehet, hogy abban igazad van, hogy az ő esetében kellett volna, de az akkor sem állja meg a helyét, hogy

"- a "hogy" mögé nem tettél vesszőt"

mert mint mondtam nem a "hogy" mögé, hanem elé kell a vessző. De én ezt nem kötekedésből írtam, csak simán ki szerettelek volna javítani. Nem kell így ugranod :)

A témához kapcsolódóan, (mivel arról még egy szót sem írtam) pedig három kérdésem lenne: akkor se ír sokat ha esetleg ő dob fel egy témát? Neten ismerkedtetek meg, vagy egyébként is ismeritek egymást? Mindig te keresed őt?

Ha mindig te írsz rá, és ő magától nem keresi a társaságod, akkor valószínűnek tartom, hogy unja a beszélgetéseket, hiszen egyébként ő is keresne, kérdezne és próbálná feldobni a beszélgetéseket. De így nehéz bármit is mondani, mert elég információ hiányos a kérdésed.

2012. jan. 14. 02:34
 23/25 A kérdező kommentje:
Neten ismerkedtünk meg, ő kezdeményezett. Én csak akkor írok neki, ha ő is ír, szóval oda-vissza adogatjuk a labdát. Majdnem mindig keveset ír, akkor is, ha ő "hozza fel a témát". Azért tettem idézőjelbe, mert sosem azt mondja, hogy beszélgessünk erről meg erről, hanem belesző valamit a mondandójába, elejt valami olyan infót magáról, az ízléséről, a véleményéről, amire az ember óhatatlanul rákérdez, és gondolom, várja is, hogy rákérdezzenek. Nem biztos, hogy így van, csak azért gondolom, mert ezek általában sokat mondó infók, és szerintem, ha le akarna rázni, akkor nem nagyon beszélne magáról. Aztán, ha rákérdeztem, a válasz szintén rövid, de megintcsak sokatmondó, vagy utal valamire, hogy ő hogyan is látja a világot. Én úgy vagyok vele, hogy ha kérdez valamit, akkor örülök, hogy van mibe "belekapaszkodni", egy téma, amiről bőven kifejthetem, amit gondolok, szeretem kivesézni a dolgokat. És ezért is kérdezgetek tőle, hogy megoldjam kicsit a nyelvét, de nem sok sikerrel. Itt már azt gondolnám, hogy unalmas már neki, viszont amikor egy ideig nem használtam a netet, háromszor is rámírt, hogy mi van velem, miért nem írok már neki, hova tűntem stb. Lehet, hogy csak egy "tartalék" lennék neki? Amúgy nem szerettem bele neten keresztül :D, meg feleségül sem akarok menni hozzá :D, csak érdekel, hogy miért lehet ez, hátha olvasnom kellene a sorok között, de mivel én benne vagyok a helyzetben, talán nem látom olyan világosan, mint egy kívülálló. Lehet, hogy hanyagolnom kellene egy időre, hátha megint keres. Ha nem, akkor meg van oldva az ügy. :)
2012. jan. 14. 13:33
 24/25 *Tündérke* ***** válasza:

Gondolom egyébként se lehet bőbeszédű srác, ezért röviden, lényegre törően fogalmaz...

Én őszintén szólva, úgy gondolom, hogy "unaloműző" vagy neki. Vagy igen, ahogy te fogalmaztál: "tartalék". Legalábbis az elmondottak alapján ezt veszem le... hogy amikor épp nincs jobb dolga, akkor beszélget veled, de ha komolyan szeretne valamit azért azt éreztetné... Én úgy gondolom, hogy többet írna, kérdezne, ha komolyan érdekelnéd, mert akkor neki lenne ciki, hogy nem tud veled "kínos csendek nélkül" beszélgetni, és rajta lenne, hogy minél jobban megismerjen. De valószínűnek tartom azt is, hogy ha most nem keresnéd, még rád írna 1x- max. 2x és fel is adná... Habár elég nehéz az ő szemszögéből látni a dolgokat (és lehet, hogy teljesen rosszul gondolkodok róla), az adott infóid alapján én erre következtetek.

2012. jan. 15. 03:27
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt, azt hiszem, akkor kicsit pihentetni fogom ezt a dolgot.
2012. jan. 15. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!