Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá, hogy únja-e?
:)))
- a "hogy" mögé nem tettél vesszőt
- a "mint" mögé sem
- "már" helyett "bár" - ok, ez csak véletlen melléütés, vagy megfáztál, és ezért be van dugulva az orrod :))
- vessző után nem teszel szóközt
Amúgy a fiút miért tetted idézőjelbe? Talán a férfiasságában is kételkednem kellene? :)
Kiegészítve a kérdezőt, kedves # 6/11:
a "toppon" mióta két "p"?
Először magad körül tegyél rendet - mielőtt másokat megszólsz.
Kedves kérdező, ha már vitázol a helyesírás szabályairól, elárulom, hogy : a "hogy" elé kell a vessző és nem mögé
és a "mint" UTÁN sem kell mindig vessző.
a topon tényleg egy p-vel van. ugyanaz mint a videoklip. az is egy p.
és igen, mindkettőtök írásában vannak hibák, de egyik sem vészes.
szerintem azért terelődött a helyesírásra a téma, mert senki sem tudja a választ. végül is honnan is tudnánk? nem ismerjük a palidat. néha olyan hülye kérdéseket tesztek fel ide, hogy hihetetlen :D meséld el, miből gondolod, hogy mi majd jól megmondjuk a frankót erre a kérdésre! :P
tudod,hogy,,,,,,,,Sanyi mint,egy vadember,,,,,
Egyébként mi ez a visszaír téma ?! F@szbúkszerelem ??!! Lájkolás,meg satöbbi ? XD,:) meg társai ??
MÉG JÓHOGY ÚNJA
Tündérke, direkt nem úgy írtam, hogy "utána" meg "elé", mivel ezeket időben és térben egyaránt lehet értelmezni, ezért félreértésre adhatnak okot, ezért választottam a "mögé" szót, ami jelen esetben tökéletesen megállja a helyét. :) A vitát pedig nem én kezdeményeztem. ;)
"meséld el, miből gondolod, hogy mi majd jól megmondjuk a frankót erre a kérdésre! :P"
Feltételeztem, CSAK olyan tisztel majd meg a hozzászólásával, akinek van valami véleménye a témával kapcsolatban. Ha nincs, egyáltalán nem baj, de akkor egész egyszerűen nem kell beírni. Látod, a válaszok néha még a kérdéseknél is értelmetlenebbek tudnak lenni. :)
"MÉG JÓHOGY ÚNJA"
Ha ez így lenne, akkor simán nem járna fel az oldalra, de mivel aktívan használja, ezért a kérdésem nem erre irányult. (A vessző megfelelő használatáról pedig olvashatsz a Tündérkének szánt mondatomban.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!