Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdezzek rá, hogy únja-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzek rá, hogy únja-e?

Figyelt kérdés
A srác nem valami bőbeszédű, mindig csak 2-3 mondatban válaszol. Azok viszont tartalmasak, ráadásul mindig nagyon hamar visszaír. Ez elég ellentmondásos. Illúzió romboló lenne, ha rákérdeznék, hogy únja-e a témát (vagy engem)? Mert nem nagyon értem, hogy akkor most mi van.
2012. jan. 13. 03:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Lényegtelen,késő van,én sem állok már a helyzet magaslatán,nem is ez a lényeg,én csak szerettem volna felhívni a figyelmedet valamire,ennyi,nem több....Ha meg gúnyosnak tűnt,amit írtam,akkor elnézést kérek,egyáltalán nem gúnyolódtam semmin sem,még ha annak hangzott is, esetleg.......
2012. jan. 13. 04:12
 12/25 A kérdező kommentje:

:)))

- a "hogy" mögé nem tettél vesszőt

- a "mint" mögé sem

- "már" helyett "bár" - ok, ez csak véletlen melléütés, vagy megfáztál, és ezért be van dugulva az orrod :))

- vessző után nem teszel szóközt

Amúgy a fiút miért tetted idézőjelbe? Talán a férfiasságában is kételkednem kellene? :)

2012. jan. 13. 04:17
 13/25 A kérdező kommentje:
Ok, rendben vagyunk. :)
2012. jan. 13. 04:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Kiegészítve a kérdezőt, kedves # 6/11:

a "toppon" mióta két "p"?

Először magad körül tegyél rendet - mielőtt másokat megszólsz.

2012. jan. 13. 04:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Haha,miről beszélsz fater?miért,talán egy "P" lenne?! xDD haha-Most jót nevettem rajtad,azt javaslom inkább te tegyél rendet magad körül,aztán próbálj meg okoskodni xD haha VICC
2012. jan. 13. 04:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Mitől lenne két "p", ha már itt tartunk? :)
2012. jan. 13. 04:56
 17/25 *Tündérke* ***** válasza:

Kedves kérdező, ha már vitázol a helyesírás szabályairól, elárulom, hogy : a "hogy" elé kell a vessző és nem mögé

és a "mint" UTÁN sem kell mindig vessző.

2012. jan. 13. 05:04
 18/25 anonim ***** válasza:

a topon tényleg egy p-vel van. ugyanaz mint a videoklip. az is egy p.

és igen, mindkettőtök írásában vannak hibák, de egyik sem vészes.

szerintem azért terelődött a helyesírásra a téma, mert senki sem tudja a választ. végül is honnan is tudnánk? nem ismerjük a palidat. néha olyan hülye kérdéseket tesztek fel ide, hogy hihetetlen :D meséld el, miből gondolod, hogy mi majd jól megmondjuk a frankót erre a kérdésre! :P

2012. jan. 13. 06:52
 19/25 anonim ***** válasza:

tudod,hogy,,,,,,,,Sanyi mint,egy vadember,,,,,

Egyébként mi ez a visszaír téma ?! F@szbúkszerelem ??!! Lájkolás,meg satöbbi ? XD,:) meg társai ??

MÉG JÓHOGY ÚNJA

2012. jan. 13. 07:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Tündérke, direkt nem úgy írtam, hogy "utána" meg "elé", mivel ezeket időben és térben egyaránt lehet értelmezni, ezért félreértésre adhatnak okot, ezért választottam a "mögé" szót, ami jelen esetben tökéletesen megállja a helyét. :) A vitát pedig nem én kezdeményeztem. ;)

"meséld el, miből gondolod, hogy mi majd jól megmondjuk a frankót erre a kérdésre! :P"

Feltételeztem, CSAK olyan tisztel majd meg a hozzászólásával, akinek van valami véleménye a témával kapcsolatban. Ha nincs, egyáltalán nem baj, de akkor egész egyszerűen nem kell beírni. Látod, a válaszok néha még a kérdéseknél is értelmetlenebbek tudnak lenni. :)

"MÉG JÓHOGY ÚNJA"

Ha ez így lenne, akkor simán nem járna fel az oldalra, de mivel aktívan használja, ezért a kérdésem nem erre irányult. (A vessző megfelelő használatáról pedig olvashatsz a Tündérkének szánt mondatomban.) :)

2012. jan. 13. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!