Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá, hogy únja-e?
Figyelt kérdés
A srác nem valami bőbeszédű, mindig csak 2-3 mondatban válaszol. Azok viszont tartalmasak, ráadásul mindig nagyon hamar visszaír. Ez elég ellentmondásos. Illúzió romboló lenne, ha rákérdeznék, hogy únja-e a témát (vagy engem)? Mert nem nagyon értem, hogy akkor most mi van.2012. jan. 13. 03:32
1/25 anonim válasza:
Talan ne kinozd minden percben,hagyd lelegezni vagy irj olyasmit neki ami TENYLEG irdekli..
2/25 A kérdező kommentje:
igyekszem nem lógni a nyakán, és minden témában ilyen szűkszavú, még abban is, amit ő hozott fel.
2012. jan. 13. 03:40
3/25 anonim válasza:
Akkor vagy van valakije aki komolyabb vagy egy luzer a pasid :)
4/25 anonim válasza:
Így ne kérdezz rá hogy"únja",mert rögvest kiszalad a világból,és még annyit se ír majd mint eddig,csak lazán,és elég egy "unja" lesz a befutó,tuti lesz a siker,ha így írod....bízz bennem.......
5/25 A kérdező kommentje:
:D majd ha kijózanodtál, akkor légyszíves fogalmazd újra a mondandódat, mert ez így elég zagyván hangzott :)))
2012. jan. 13. 03:49
6/25 anonim válasza:
Bár bocsáss meg,de én nem ittam alkoholt,egy cseppet sem,éppenséggel csak a magyar helyesírás alapvető szabályait akartam veled ismertetni,mert elképzelhető hogy a "fiú" azért nem akar neked válaszolni,mert helyesírásilag nem vagy éppenséggel toppon,HA ÍGY MÁR ÉRTHETŐ.........
7/25 A kérdező kommentje:
Miért nem látom a kérdést a főoldalon? :(
2012. jan. 13. 03:54
8/25 A kérdező kommentje:
Ja, értem már. Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet a hibára, te meg a stílusodon csiszolhatnál, egy kicsit kevesebb gúnyt javasolnék. :) Amint láthatod az írásom többi részéből, leszámítva azt az egy hosszú ú-t, nem olyan vészes a helyzet. ;)
Ha gondolod, akkor a feltett kérdésemre is válaszolhatsz. Ha már benéztél ide... :)
2012. jan. 13. 04:00
9/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg a te hsz-odban több a hiba, most nézem csak. XD
2012. jan. 13. 04:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!