Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagy egyedül, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy egyedül, miért nincs párod és mióta tart ez a gyötrő állapot?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 00:05
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

ma 16:01

Tudom miről beszélsz.

Amikor átöltem lányt, aki bejött vagy smároltam részegen, illetve táncoltam olyan lánnyal, aki tetszett megérzi az ember az ízét és még jobban vágyik rá. Szexelni is csak egyszer szexeltem egy alkalmi volt, azóta sem láttam a lányt.

Igazából az a baj, hogy csak az állandó visszautasításokat kaptam az utóbbi időben és nagyon megtört lelkileg, így már nem is tudok kezdeményezni sehol sem, már ha neten is írok egy lányra már az elején elkönyvelem, hogy nem vagyok egy nagy szám és tisztában vagyok vele, hogy nem kellek senkinek sem.

Tudom, hogy ez baromság, hiszen azért voltak akik dícsérték az arcomat, szemeimet, de ez nekem semmi.

Talán ha éreztetnék, megölelnének, megcsókolnának akkor elhinném, hogy tényleg szerethet engem is egy lány.

Addig meg marad ez az önbecsülésem nulla állapot.

2012. jan. 14. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!