Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy egyedül, miért nincs párod és mióta tart ez a gyötrő állapot?
(3. vagyok)
ne aggódj kérdező, pont egy ilyen alakkal jött össze az exem... nektek is van remény!
Nem volt még barátom, régebben gyötört, már nem. Várom a lehetőségeket...
20/N
ma 00:19
Becsülöm, hogy te még ezek után is tudsz abban hinni, hogy van olyan lány, akinek te fogsz kelleni.
Én nem hiszek a csodákban.
Azért ne higgyétek, hogy egy búskomor önmagát vagdosó lelkironcs vagyok.
Való életben haverokkal jól elhumorizáljuk az életet, én vagyok az egyik főhülye. :D
De amikor látok egy párt például buszon egymást ölelgetve, csókolózva vagy éppen rám törnek az érzelmek otthon magányosan ülve a szobámban, hogy miyen jó is lenne egy lányt magamhoz közel tudni, akivel igazán szeretjük egymást és aki mellett végre érezhetném, hogy én is érek annyit, mint más ember, engem is lehet szeretni.
De még ennél is rosszabb, hogy én mennyi szeretet tudnék adni ennek a lánynak, most is annyit kell visszafojtanom magamba. Épp ezért szoktak előtörni érzelmek még inkább időnként hirtelen, szánalmas vagyok tudom, de gyakran álmodozom, hogy van barátnőm, ilynekor még el is képzelem, hogy épp mellettem fekszik vagy a párnát puszilgatom azt képzelve, hogy az a bizonyos lány az. :D
Kezdek bekattanni ezek után még annyira sem kellenék egy lánynak sem ha ezeket megtudnák rólam, ami érthető is.
A legfájóbb az egészben, hogy csak telnek az évek, de én nem érzem, hogy akárkihez is közelebb kerülnék. A lányok visszautasítóak, távolságtartóak velem és mivel nem érzem azt, hogy van esélyem náluk, nem is merek kezdeményezni sem.
00:19-es vagyok. Nehogy feladd kérdező, eljön majd a mi időnk is. :D Te figyelj, nálam nemrég egy 10/10-es csaj kezdeményezett. :D Sajnos nem lett belőle semmi, mert nem volt meg "bennem" minden ami neki kellett (most nem folynék bele hogy valószínűleg mi miatt nem lett belőle semmi (dióhéjban anyagiak, státusz és egyéb marhaságok) de nem a személyemmel volt gondja hiszen azt is megemlítette hogy szívesen odaköltözne hozzám stb... Szóval jó eséllyel kellemes társaság voltam). Szerencsétlenségemre jól bele is zúgtam ahogy azt kell, úgyhogy most próbálom kiheverni. Egyébként bennem is meg van az a hiba, hogy érzelmes vagyok és érzékeny. Kb olyan állapotban vagyok most, hogy bármelyik percben sírni tudnék, és gyakran elő is fordul sajnos.
Soha ne add fel!!! :):) Hidd el én is mocsok sz@rul érzem magam mostanában amiatt ami a közelmúltban történt, de szerencsére ott vannak a barátaim akikre számíthatok, és szerencsére van olyan elfoglaltságom ami 100%-osan le tud kötni.
59%-os bocs, hogy közbeszólok, de neked nem a 10/10-es nőddel kéne inkább foglalkozni?
ma 00:46
ebben igazad van, tisztában is vagyok vele
itt inkább kiöntöma lelkem, ezért szeretem ezt az oldalt, ha már nem bírom a magányt, ide kiírom magamból, ami bánt
így névtelenül úgysem ismer senki sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!