Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó csókolózni és hogy bírják ki az emberek?
Jó, oké... tehát nagyjából, ahogy kiveszem, a szerelem lesz a dolog kulcsa. Valójában a szerelem dolgot sem értem, de ha már ez a kérdés felháborított egyeseket, akkor inkább azt mondom: hagyjuk!
Kösz az eddigi válaszokat.
Amúgy jó kérdés ez a "miért jó a szex?"
Én úgy tudom, hogy a boldogság hormon miatt jó. De ha valamilyen formában elérhető "áru" lenne az endorfin, mindenki vehetné és lőhetné magát, szóval tényleg fölöslegessé válna a szex. A fajfenntartásnak pedig olyan sok módja van már... na mindegy.
"Valójában a szerelem dolgot sem értem"
Igazából nem is lehet, ezek mind-mind olyan dolgok amiket, meg kell tapasztalni, érezni kell. Idővel biztos te is szerelmes leszel valakibe, és isten adja, hogy ő is beléd, akkor majd megérted, hogy mi miért jó, vagy éppen miért nem, addig nem érdemes ezen elmélkedni.
17 múltam, bár szerintem ez irreleváns.
Kösz a válaszokat!
Köszönöm szépen, mások is mondták már.
Megjegyzem, nem undorodom a csóktól. Csupán fel nem foghatom, mi a lényege. Illetve most próbálok rájönni...
Egyébként, kipróbáltam a taperolós és a zuhanyrózsás módszert is. Eredmény: kézzel semmi, zuhanyrózsával pedig röhögőgörcs.
De az eddigi válaszokból feltételezem, a csók kellemes érzetének esszenciális eleme, hogy egy másik emberi lény csinálja, akit szeretsz.
Igaz. Végülis lehetséges, hogy az vagyok.
Sosem gondoltam, hogy az élet legszebb dolga a szerelem vagy hogy egy párkapcsolat fontos lenne. Sőt...
Elképzelhető, hogy egyedül, szűzen, a macskáim társaságában fogok majd meghalni mert aszexuális vagyok. Bár nem hiszem, hogy feltétlenül ez következik a kissé sajátos, objektív szemléletmódból.
Ja és ha már ilyen készségesek vagytok; csókolózás közben nincs légszomjatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!