Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, odamennétek így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, odamennétek így egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, láttok egy lányt, aki tetszik nektek. És a lány folyton rátok nézne őzike szemekkel. Kort is írjatok. Kíváncsi vagyok rá tényleg. Sajnos mosolyogni nem merek. Meg azon kívül nem merek mást csinálni, hogy megpróbálok kedvesen és szépen nézni minél többször a srácra.
2012. jan. 12. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert engem max azért nézne, mert annyira ronda vagyok. Ha normálisan néznék ki, akkor talán odamennék.
2012. jan. 12. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
ma 20:55 akkor te tényleg ne menj inkább oda senkihez. Ha te utálod magad, mástól ne várd el hogy szeressen. 25/f
2012. jan. 12. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem mennék oda, már elég elutasítást kaptam,nem kell még 1(lehet azért néz, mert anyira nem tetszem neki, vagy a mögöttem levő "helyes"pasit nézi)

Ha akar valamit, majd jön ő

2012. jan. 12. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:

ma 20:58 te is baromságot írtál vagy csak szerencsétlen vagy.

1. ha sok elutasítást kaptál már, nyugodtan odamehetsz a vesztesek nyugalmával, és akár még meglepetésben is lehet részed. Csak mosolyogva kell odamenni, ami ugye így nehéz már neked.

2. Ha mögötted áll egy helyes pasi, az agyaddal parancsot adsz a 2 lábadnak hogy jöjjenek mozgásba és odébbtotyogsz ahol nem áll mögötted senki. És meg fogod látni hogy kit néz akkor valójában. 25/f

2012. jan. 12. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha már őzike szemei vannak, akkor odamennék és: "Szia Bambi, mit szólnál ha levadásználak, mielőtt megteszi más!?" Bár bók és megcsinálnám az őzike testét.
2012. jan. 12. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:
ha őzike szemekkel néz rám hívnám haverom apját az vadász...
2012. jan. 12. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:

20:58 vagyok megint

Azt biztosra tudom, hogy nem fog ilyen történni velem,nem nézek ki jól,így nem kell azon gondolkodnom, hogy mit tennék ha...

2012. jan. 12. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
jó neked -.-"
2012. jan. 12. 22:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia Bambi, kérsz egy bambit?
2012. jan. 12. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!