Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha ilyen egy lány? (bővebben lent)
Kedves kérdező!Elmondom neked erről az egészről a személyes véleményem,lehet számodra néha kicsit sértő lessz,de nem áll szándékomban megsérteni!:)
Először is sosem baj az,ha csendes vagy és nyugodt,legalább nem vagy olyan csaj aki mindenbe beleköt,és "kényszer" kapcsolatokba menekül!
Másodszor Az,h nem volt még pasid az nagyon sok "férfinak" előny,mert ezzel tudják,h még "ártatlan" vagy!
Harmadszor ne adj mások véleményére,mindig az a legfontosabb,h te hogy látod magad,lehet mások azt mondják,h "Hűűű de csendes vagy",ha te ezt másképp látod!Mindig először a saját szemszögedből vizsgáld meg magad!
Legvégsőre,de nem utoljára pedig azt mondom,h nagyon sok pasinak kellenél,csak lehet ők is visszahúzódok,és félénkek,ebből következik,nem mernek kezdeményezni :)
Tedd meg,vagyis próbáld meg az első lépést,és kitudja mi lessz belőle :)
Sok sikert,és ha még lenne valamiben kérdésed,akk privátban tedd fel kérlek :) Köszönöm
Béke ;)
Szia,
Szerintem csak az a baj, hogy a korosztályunk jelentős része még nem igazán akar megállapodni. Sokan mégcsak flörtölni, dugni, kalandozgatni akarnak, és nekik bizony nem ilyen lány kell. Gondolom ezt nem bánod.
A hozzád hasonlóan visszafogottabb, normális kapcsolatban gondolkódó fiúkat kéne megtalálnod. Én pl mindig is ilyen lányt kerestem, csak sosem találtam, szóval én szívesen megismerkednék veled, és nem gondolnám, hogy gond lenne, hogy csendesebb meg komolyabb típus vagy. Ne görcsölj azon, hogy mások mit gondolnak, ha te így vagy önmagad.
21/F
egyáltalán nem baj! Én azt tapasztalom, hogy az igazi érték nem a társaság központja :D
hol laksz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!