Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha ilyen egy lány? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Miért baj ha egy lány csendes és nyugodt? Emiatt nincs pasim se. Mindenki azt mondja, hogy aranyos, kedves lány vagyok, csak túl csendes, túl komoly. Az a legrosszabb, hogy akkor is ezt mondják, amikor egyfolytában mosolygok, és egyfolytában beszélek. Én magamat egyáltalán nem látom se annyira csendesnek, se komolynak és annyira nyugodtnak se. Eddig azt hittem, hogy sok pasi szeretne, ilyen barátnőt, mint én (a többi tulajdonságom miatt), de már látom, hogy emiatt senkinek se kellek (tapasztaltam). Nem bírom elviselni. Mit tegyek?2012. jan. 12. 08:38
21/36 anonim válasza:
De azért bírnám ha tényleg te lennél az a lány akiről beszélek. ;)
Am ne legyél elkeseredve, nekem sem volt komoly kapcsolatom 20 éves létemre, pedig nem vagyok csúnya ezt sokan mondtak.
Lehet egy csapásra mindent megkapsz majd azzal a pasival amelyikkel osszejossz és akkor tuti nem fogsz többe keseregni ;)
22/36 A kérdező kommentje:
igen, ilyen van a rajzfilmekben... :D a valóság ettől keményebb sajnos
2012. jan. 12. 09:36
23/36 anonim válasza:
Én azért bízom benne ugyanis maga a lány mar megvan, csak meg kell hódítani ;) de azon leszek amint visszamentem a suliba ;)
24/36 anonim válasza:
En is azt hittem h keményebb de jött az a lány és mindent megváltoztatott :)
25/36 anonim válasza:
Nem akartalak lecsúnyázni, nekem az olyasmi lányok jönnek be, mint Te. De szerintem a normális(abb) pasiknak bejössz, ezért gondoltam, hogy valami más lehet.
26/36 A kérdező kommentje:
az én tapasztalataim alapján, aki egy kicsit is normális (azaz, nem bunkó, nem beképzelt, de ugyanakkor nem is kocka, és nem fél még nálam is jobban mindentől) azoknak, mind a vagány csajok jönnek be.
2012. jan. 12. 09:49
27/36 anonim válasza:
Leírnád nekem priviben a keresztneved? :)
28/36 A kérdező kommentje:
ma 09:51
ha szerinted ismersz, akkor írd meg te priviben, hogy ki vagyok, és te ki vagy. de szerintem nem ismersz, mert nekem nincsenek fiú ismerőseim. :(
2012. jan. 12. 09:57
29/36 anonim válasza:
ehhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy nálam kifejezetten előny.
24f
30/36 anonim válasza:
Mi baj a kockákkal? :(
A vagány csajok nem beképzeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!