Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Nézzétek meg az alábbi videót, nem hosszú de tanulságos.
Nem azt mondom, hogy minden nő olyan mint aki avideóban szerepel de elgondolkodtató ugye?
Az utóbbi pár órában kb 3szor volt ez kint. Tegnap még párszor.
Mi a lóhererákért nem lehet visszakeresni??? Agy nélkül csak belökni ide, amit épp meglátsz??? MIÉRRTT???
ez már a 2233. ilyen kérdés.
Most linkeljek be egy videót amiben a pasik ribancokkal táncolgatnak meg majd feldurran a pöckösük ott lenn és kérdezzem meg,hogy elgondolkodtató ugye???
ma már vagy ötször láttam
és eléggé elszomorodtam, h a férfiak azt hiszik, h a nőket meg lehet venni.
mármint. nyilván vannak olyanok, akik csak a pénzre hajtanak, de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. a pasi nekem eredeti csomagolásban egyébként jobban tetszik és ha hiszitek, ha nem, én adtam esélyt építőmunkásnak. és ebben semmi nincs, semmivel sem kevesebb a szememben, mint egy öltönyös autós. emlékszem, annak a pasinak akkora humora volt. :D
na de a lényeg: ha gondoljátok, higgyétek csak azt a nőkről, h megvehetőek, de az értelmes, normális, valamire való nők valamivel többre vágynak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!