Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg az alábbi videót, nem hosszú de tanulságos.

[link]

Nem azt mondom, hogy minden nő olyan mint aki avideóban szerepel de elgondolkodtató ugye?

2012. jan. 11. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Az utóbbi pár órában kb 3szor volt ez kint. Tegnap még párszor.

Mi a lóhererákért nem lehet visszakeresni??? Agy nélkül csak belökni ide, amit épp meglátsz??? MIÉRRTT???

2012. jan. 11. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

ez már a 2233. ilyen kérdés.

Most linkeljek be egy videót amiben a pasik ribancokkal táncolgatnak meg majd feldurran a pöckösük ott lenn és kérdezzem meg,hogy elgondolkodtató ugye???

2012. jan. 11. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. jan. 11. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:

ma már vagy ötször láttam

és eléggé elszomorodtam, h a férfiak azt hiszik, h a nőket meg lehet venni.

mármint. nyilván vannak olyanok, akik csak a pénzre hajtanak, de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. a pasi nekem eredeti csomagolásban egyébként jobban tetszik és ha hiszitek, ha nem, én adtam esélyt építőmunkásnak. és ebben semmi nincs, semmivel sem kevesebb a szememben, mint egy öltönyös autós. emlékszem, annak a pasinak akkora humora volt. :D

na de a lényeg: ha gondoljátok, higgyétek csak azt a nőkről, h megvehetőek, de az értelmes, normális, valamire való nők valamivel többre vágynak.

2012. jan. 11. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy régi videó, csak most felrakta a totalcar és szerencsétlenek csak most látják:))))))
2012. jan. 11. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!