Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez nagyon soványnak számit?
Figyelt kérdés
175cm 48kg2012. jan. 11. 00:37
12/24 anonim válasza:
sztem elég sovány :S
én lány vagyok 175 cm és 64 kg, még rám férne pár kiló de nem is olyan könnyű hízni, mint sokan azt gondolják, de szépen lassan megy az hidd el, sportolj valami rendszeresen és egyél naponta legalább 5 X , persze utána kéne olvasnod mert nem mindegy mit :)
13/24 anonim válasza:
Nem nagyon, kórosan! Nagyon gyorsan rád férne egy életmódváltás, plusz egy teljes kivizsgálás, ha régóta fennáll akkor lehet hogy genetikailag ilyen vagy, de több betegség tünete is lehet. Egyébként én 185 centihez vagyok 82kiló, ez 25ös testtömegindex, a tied 16os, 20 fölött normális.
15/24 anonim válasza:
igen, de attól még nézhetsz ki jól 20L
16/24 anonim válasza:
uram atyám 48 kiló?sztem 10 kilót gyorsan szedj fel! ez már ANOREXIA!de télleg 175 cm -rel 60 kilónak kéne lenned minimum!hány éves vagy?
17/24 anonim válasza:
És ráadásul fiú vagy. Ha lány lennél is kéne plusz 10 kg, de ha még fiú, akkor elfér rajtad 15-20 is.
18/24 anonim válasza:
ki tudom veled piszkálni a fogam evés után
19/24 AVATAR282827 válasza:
hát...+10 centi vagyok, de 2x annyi kiló, és átlag alkat, kis sörpocak, + edzés tehát tényleg átlag
20/24 anonim válasza:
rohadtul sovány vagy, azt kell hogy mondjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!