Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kis közvéleménykutatás. Van olyan, akinek valamiért az alacsony pasik jönnek be jobban? Ha igen miért, mi fogott meg bennük?
Igen, nekem.
Bár mindegy végülis, de ha alacsony egy srác, azzal sincs gondom, mert én is pici vagyok.
Hát én már utolértem a többséget a 175cmmel de még így is legalacsonyabb vagyok sok helyen...És a régi közösségekben még mindig megvan az az érzet /emlék mindenkiben hogy kisebb vagyok és csomószor egyszerűen nem figyelnek rám...Elég szar..
Sokkal jobban szeretek külön ismerkedni viszont arra meg kevés a lehetőség...
Ja és ahogy észrevettem csak a fiatalabb lányoknál van így valódi esély mert nekik ez még fel se tűnik:D
Életem nagy szerelme is alacsony volt, kb. 170-175 cm. Én is alacsony vagyok, alapból az alacsony, vékony pasik jönnek be.
Nálam alacsonyabb barátom még nem, nem tudom, milyen lenne, biztos furi, de ha szeretem, akkor ez tényleg nem számítana.
Mi fogott meg benne? Hihetetlen szuggesztív kisugárzása volt, ami rendkívüli intelligenciával, érzékenységgel és kreativitással párosult. Ezek mellett meg egy szar alak volt, de ezekhez a testmagasságának nem volt semmi köze.
Szóval a 170-175 már alacsony!:)
Én a 167-emmel egyébként jól elvagyok. Nem nagyon találok nőt, abszolút nem vesznek komolyan. De van amelyik igen, azokat szeretem.
24. válaszoló, a 23. vagyok: elvileg az átlagos, az ő korosztályában (35 év). Szerintem a mai fiatalok (15-20 év) között alacsony.
De ő még mindehhez csontsovány is volt, és ha ránéztél, akkor nagyon alacsonynak tűnt...
tegnap 02:07
jól hangzik, lehetne több ilyen lány :)
vékony, alacsony kipipálva, de hogy neked bejönnék-e arcra azt nem tudhatom, amíg nem láttál
nekem eddig olyanokat mondtak lányok, hogy szép szemeim vannak és cukipofa vagyok vagy aranyos, akármit is jelentenek ezek náluk, mert én sosem hittem el, hogy tényleg tetszem nekik, nekem egyszerűen egy csoda lenne komolyan mondom, ha végre valaki szeretne engem
gondoltam csak úgy mondják, lehet tényleg lent már az önbecsülésem, ha már akkor sem hiszem el, hogy helyes vagyok, amikor mondják :/
ma 15:45
Középsuliban rám is mondta egy lány mindig, hogy olyan aranyos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!