Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kis közvéleménykutatás. Van olyan, akinek valamiért az alacsony pasik jönnek be jobban? Ha igen miért, mi fogott meg bennük?
én elmondom neked, hogy jól látod a helyzetet..
a nők döntő részének a magasság mindennél fontosabb (más külső elemeknél, intelligenciánál, stb. (a pénznél is majdnem:))
észre lehet venni, ha valaki férfi számba vesz, szerencsére nem 100%-nál ez az első szempont. ha meg egy magasnak megtetszel, az ritka jófej és igazi nő.
167 ffi vagyok, úgyhogy nem a levegőbe beszélek:)
Akar hulyeseg, es akar nagy dolgorol maradok le, de en se szivesen randizok olyannal, aki joval(!) alacsonyabb nalam. Mert akkor ha csokolozunk, en hajoljak le hozza? Vagy adjak neki a homlokara puszit?
De az, hogy mondjuk max 5 centivel magasabb vagyok, ami kb alig eszreveheto, az egyaltalan nem zavar. Csak mondjuk a szemunk azert egy magassagban legyen kb.
De ha egy pasi megtetszik, akkor nem azon a par centi magassagkulonbsegen mulik.
20L, 177cm
A tőlem alacsonyabbak is bejönnek ha picit macisabbak de hogy járnék-e velük már más kérdés.
180cm-es lány vagyok,
Ti hogy nőttetek ilyen magasra lányok?
Csak nézek, hogy mennyi és milyen magas lányok írnak erre az oldalra. :o
Én is kíváncsi lennék, hogy hogyan nőttek ilyen magasra. :D
20/L (158 cm)
tegnap 23:31
de aranyos lehetsz *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!