Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy kis közvéleménykut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy kis közvéleménykutatás. Van olyan, akinek valamiért az alacsony pasik jönnek be jobban? Ha igen miért, mi fogott meg bennük?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 21:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez az anime nagyon tuti imádom! :D Én is mindig ezt szoktam válaszolni az ilyen kérdésekre ;D
2012. jan. 10. 22:25
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

én elmondom neked, hogy jól látod a helyzetet..

a nők döntő részének a magasság mindennél fontosabb (más külső elemeknél, intelligenciánál, stb. (a pénznél is majdnem:))

észre lehet venni, ha valaki férfi számba vesz, szerencsére nem 100%-nál ez az első szempont. ha meg egy magasnak megtetszel, az ritka jófej és igazi nő.

167 ffi vagyok, úgyhogy nem a levegőbe beszélek:)

2012. jan. 10. 22:48
 13/30 anonim ***** válasza:
ja és mindig azzal jönnek, hogy tetszenél, de alacsony vagy, vagy miért nem vagy te 20 centivel magasabb - tehát nem is tapintatoskodnak. valahogy nem érzik, hogy mekkora gáz emiatt lemaradni valamiből..
2012. jan. 10. 22:53
 14/30 anonim ***** válasza:
55%

Akar hulyeseg, es akar nagy dolgorol maradok le, de en se szivesen randizok olyannal, aki joval(!) alacsonyabb nalam. Mert akkor ha csokolozunk, en hajoljak le hozza? Vagy adjak neki a homlokara puszit?

De az, hogy mondjuk max 5 centivel magasabb vagyok, ami kb alig eszreveheto, az egyaltalan nem zavar. Csak mondjuk a szemunk azert egy magassagban legyen kb.

De ha egy pasi megtetszik, akkor nem azon a par centi magassagkulonbsegen mulik.

20L, 177cm

2012. jan. 10. 23:04
 15/30 anonim ***** válasza:

A tőlem alacsonyabbak is bejönnek ha picit macisabbak de hogy járnék-e velük már más kérdés.

180cm-es lány vagyok,

2012. jan. 10. 23:23
 16/30 A kérdező kommentje:

Ti hogy nőttetek ilyen magasra lányok?

Csak nézek, hogy mennyi és milyen magas lányok írnak erre az oldalra. :o

2012. jan. 10. 23:26
 17/30 anonim válasza:

Én is kíváncsi lennék, hogy hogyan nőttek ilyen magasra. :D

20/L (158 cm)

2012. jan. 10. 23:31
 18/30 A kérdező kommentje:

tegnap 23:31

de aranyos lehetsz *-*

2012. jan. 11. 01:07
 19/30 anonim ***** válasza:
73%
én 170 vagyok és csak a nálam alacsonyabbak, vékonyak jönnek be, komolyan :) ehez már csak az kell, hogy legyen szép az arca, és akkor odáig vagyok érte :))) 21/L
2012. jan. 11. 02:07
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Szép az arcom, most készülök lefogyni, utána megkereslek:)
2012. jan. 11. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!