Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hónajszőr ciki, undoritó stb? (F)
Figyelt kérdés
Ha 1 fiatal (14/F) fiúnak szőrös a hónaja az taszitó?
vagy mekkor az ami még nem?
Nyárra a strandon... vagy új nélküli pólóban
2009. máj. 25. 06:16
11/19 anonim válasza:
Nemtom én pl szeretem ha a hónalja szőrős.. Az h odalent borotválja az rendbe van, attól a falra tudok mászni ha szőrös(meg ha a mellakasa is.. fúújj) de a hónalj szerintem nem gáz
12/19 anonim válasza:
ÓÓÓ Istenem!
Mennyi divatmajom! (le lehet pontozni!!)
Régen még a nők SEM borotválkoztak, stb... de nem is volt olyan régen, 50 éve!
Aztán bejött a szőrtelen láb, mint divat.
Aztán utána a nemi szervek, mert orálnál a szőrszálak... De persze elötte senkinek nem volt ám probléma.
Végülis ok, már elfogadott a mai világban, sőt, elvárt, hogy egy NŐ szőrteleníten, de hogy egy férfi? Milyen hülye divat lesz? Könyörgöm! Egy férfi attól férfi, hogy szőrös!
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ám már pár éve van... csak azt hallom sokaknak nem olyan. A lábamat nem is akarom és itt is csak részben 2-3 cm-esre, de mégis megkérdezem mi a mai "divat" :) a szagosodásra meg sok Deo Stick nekem beválik
2009. máj. 25. 15:21
14/19 anonim válasza:
Én leszoktam mert sokkal jobban izzadok ha kicsit is megnő...Meg szerintem az lenne a gáz ha 13 évesen egy dzsungel lenne a hónaljam...
15/19 anonim válasza:
akkor aki leborotválja a szakállát az nem férfias? Mert legyen rajta szőr :D a Mikulás az bezzeg férfi
16/19 anonim válasza:
ostoba utolsó:
ugyenazt a hülye kérdést feltehetnéd így is: az a nő, aki leborotválja a haját (mint mindenhol máshol a szőrt) még nőiesebb?
17/19 anonim válasza:
Szia. Nem ciki és nem undorító, de ha zavar kapd le:) Én le szoktam szedni, mert jobban érzem magam, ha nincs, na meg ha ujjatlant veszek fel, jobban néz ki, hogy nem ugat a kutya:D A barátnőmnek is az tetszik, ha nincs szőr. Szóval úgy csináld, ahogy érzed. Ha magabiztosabb vagy attól, hogy nincs, akkor szedd le. Üdv: Gyuszi
18/19 anonim válasza:
Ostoba utolsó vagyok.Nem érted a szarkazmust?:P
19/19 anonim válasza:
Én nő vagyok, és mindenhol szőrös, ahova odateremtette a természet. Csak a lábamat szőrtelenítem néha, ha már túl erősnek tűnik. A hónaljamat egyszer szőrtelenítettem, a nemi szervemnél szüléskor nyesték meg. De míg visszanőttek, szenvedtem a vakaródzástól. Akkor megfogadtam, hogy soha többet, az egész nem ér annyit, és akit zavar, ne nézzen oda. Volt és van is kapcsolatom, és senki nem kifogásolta ezeket, pedig nem egy pasim "macsó" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!