Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hónajszőr ciki, undoritó stb? (F)
Ha 1 fiatal (14/F) fiúnak szőrös a hónaja az taszitó?
vagy mekkor az ami még nem?
Nyárra a strandon... vagy új nélküli pólóban
Úgy csináld,ahogy érzed. Én leszoktam kapni nullás géppel aztán ágyő!(Így,ha már a szexis dolgoknál tartunk így nem vagy csupasz,hanem látszik,hogy gondozott is. :) )
Szerintem azért érdemes,mert mondjuk tesin vagy sportolás közbe kevésbe leszel "illatos"(nálam spec).
De csináld úgy ahogy jónak látod.
16F
Egyáltalán nem, természetes.
Sőt, szerintem lányoknál is az!
Lányok borotválják, mi fazonírozunk:)
21/f
Azért megáll az ész.. épphogy elkezdesz végre férfiasodni, erre azon nyomban lecsupaszítanád magad?? Régen ez nagy szám volt, hogy a kisfiú már kezd legényesedni.. erre te rögtön megszabadulnál attól, ami többek között jelzi, hogy igazi férfi vagy.
Hát akkor legyél csupasz pojáca, úgyis a mai buta libáknál ez a nyerő..
Szerintem nem ciki.
Egy férfi attól férfi,hogyha van rajta szőrös.Ha nincs akkora nagy dzsumbuj,akkor nincs probléma,szerintem.
Max a párom rövidebbre vágja,de az,hogy kopasz legyen,abba sosem egyeznék bele...Nekem nem tetszik.Attól meg szabályosan undorodom,hogyha valakinek a mellkasa és a karja is kopasz.
De kinek-mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!