Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hónajszőr ciki, undoritó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hónajszőr ciki, undoritó stb? (F)

Figyelt kérdés

Ha 1 fiatal (14/F) fiúnak szőrös a hónaja az taszitó?

vagy mekkor az ami még nem?

Nyárra a strandon... vagy új nélküli pólóban

2009. máj. 25. 06:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy vagyok vele,nem gáz.Legyen az fiú-férfi.Ha nem egy puli lakozik ott(nagyon sok vastag szálú szőr)akkor nem zavar.Túl sok pasi túl sok helyen szőrtelenit:S
2009. máj. 25. 06:24
 2/19 anonim válasza:
68%
én rendszeresen szőrtelenítem, nekem sokkal higénikusabb. 17F
2009. máj. 25. 07:30
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Én csak félévente egyszer rövidre nyírom, mert nem olyan sűrű. A legtöbb csaj szereti, ha van egy kis szőr az emberen.
2009. máj. 25. 07:33
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Miért lenne ciki,vagy undorító? Régen nem szőrtelenítettek a férfiak,mégis volt nagyon sok szexis pasas. Ma ez a divat, ha úgy gondolod,hogy téged zavar, borotváld le.
2009. máj. 25. 07:35
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Úgy csináld,ahogy érzed. Én leszoktam kapni nullás géppel aztán ágyő!(Így,ha már a szexis dolgoknál tartunk így nem vagy csupasz,hanem látszik,hogy gondozott is. :) )

Szerintem azért érdemes,mert mondjuk tesin vagy sportolás közbe kevésbe leszel "illatos"(nálam spec).

De csináld úgy ahogy jónak látod.

16F

2009. máj. 25. 09:23
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem, természetes.

Sőt, szerintem lányoknál is az!

2009. máj. 25. 09:45
 7/19 anonim ***** válasza:
42%

Lányok borotválják, mi fazonírozunk:)

21/f

2009. máj. 25. 11:06
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Azért megáll az ész.. épphogy elkezdesz végre férfiasodni, erre azon nyomban lecsupaszítanád magad?? Régen ez nagy szám volt, hogy a kisfiú már kezd legényesedni.. erre te rögtön megszabadulnál attól, ami többek között jelzi, hogy igazi férfi vagy.

Hát akkor legyél csupasz pojáca, úgyis a mai buta libáknál ez a nyerő..

2009. máj. 25. 12:37
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Én le szoktam szedni, de nekem ez higiéniai okokból van, eléggé izzadok és a bőröm hülye fajta, és növeszt mindenféle szart magán. De egyáltalán nem gusztustalan, egy férfin természetes a szőr. A lábadat se szőrtelenítsd, csak mert kilóg a rövidgatyából.
2009. máj. 25. 12:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki.

Egy férfi attól férfi,hogyha van rajta szőrös.Ha nincs akkora nagy dzsumbuj,akkor nincs probléma,szerintem.

Max a párom rövidebbre vágja,de az,hogy kopasz legyen,abba sosem egyeznék bele...Nekem nem tetszik.Attól meg szabályosan undorodom,hogyha valakinek a mellkasa és a karja is kopasz.

De kinek-mi...

2009. máj. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!