Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik az a méret, ami már nagy mellnek számít?
Figyelt kérdés
80C mellméret az már nagy mellnek számít?2009. máj. 24. 22:29
21/24 anonim válasza:
Amelyiket jól mellbe lehet dugni.
22/24 anonim válasza:
én 180 cm vagyok és 85/c hordok , ami a testalkatomhoz képest, mint mell átlagos v átlag alatti :)
23/24 anonim válasza:
175cm/62kg? akkor fogynod kéne egy keveset. Sportolj és akkor szép lesz a melled is meg az alakod is.
24/24 anonim válasza:
175 centihez 62 kiló és fogynia kéne? Ember, te egy ritka nagy állat vagy:D
Egyébként úgy, hogyha 80as a körméreted a melled alatt, akkor nem olyan nagy az a C. Nekem 75C-s és D-s melltartó kell, de elég alacsony is vagyok, csak sajnos elég széles a hátam, pedig nem vagyok husis. Genetika...
De attól tényleg padlót fogok, amikor a sok hülye p!csa azt hiszi, hogy a szám fejezi ki a cici nagyságát. Múltkor barátnőm meséli, hogy 90Bs meltartót hord, és hogy milyen szép nagy mellei vannak. Eh...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!