Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek melyik az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek melyik az a méret, ami már nagy mellnek számít?

Figyelt kérdés
80C mellméret az már nagy mellnek számít?
2009. máj. 24. 22:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez nagyon vicces, sok lány azt hiszi, ha 80as meg 85ös az akkor már mekkora mell.

Az szám az a melled ALATT mért érték kerekítve. Nem a melled mérete. Hanem, hogy mekkora körben a törzsed, a melled NÉLKÜL. A betű pedig a kosár méret, azt a melled csúcsán mért érték és a melled alatt mért érték különbsége alapján adják meg.

Tehát egy filigrán 70es csajnak igenis szép nagyok a C-s mellei. Míg egy 80cmes mell alatti kerületes lánynak meg átlagosak a C kosarak.

Én 70es C vagyok. Bár már van Cs amibe nem nagyon férek.. :S A melleim a párom szerint hatalmasak, mivel formásak, szilikonnak nézik jópáran. Ha ugyanezek a méreteket egy nagyobb darab, szélesebb lányra raknánk, akkor már nem lennének nagyok csak átlagosak.

Mellesleg ^^, fontosabb, hogy feszes és formás legyen. Ha leveszed a melltartódat és kilöttyen belőle, akkor nem javít a dolgon, hogy nagy ömlött ki. Szóval inkább legyen átlagos vagy kicsi feszes melled, mint nagy lógós. Mondjuk nem minden nagy lóg, de ezzel lehet vigasztalódni. :)

2009. máj. 25. 02:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Uccsó vagyok, most olvastam a kommentet. Hát nekem 153 cmhez van C-s mellem, vékony derék kerek popsi, szóval nem kövérség miatt. Ha arányaiban a tiéd nagy, akkor az enyém mi? Giga mell? :D Én az enyémet nem tartom nagynak pedig, csak nagyon ritkán, mikor kivételesen jó kedvem van. Bár a kedvesem folyton ezt szajkózza, hogy milyen nagy...
2009. máj. 25. 02:05
 13/24 A kérdező kommentje:
én sem tartom az enyémet nagy mellnek, de a környezetem szerint nagy a párom meg egyenesen odavna érte, én még szeretnék nagyobbat sokkal nagyobbat
2009. máj. 25. 09:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 19 éves lány vagyok és 75/H-s melltartót hordok.
2009. máj. 29. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 19 éves lány vagyok. 156cm, 57kg és 75/H-s melltartót hordok (sajnos)
2009. máj. 29. 21:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért sajnos?

Kérünk képet!

2009. máj. 29. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Már nem aktuális a kérdés, de a 80C-s melltartó igenis nagyobb, mint a 70C-s. Nem csak körméretben. Ugyanis a körméret nagyobbodásával a kosár mérete is növekszik.
2010. jan. 3. 16:37
 18/24 A kérdező kommentje:
azóta már 80/D-s kell :9 fogamzásgátló hatása :)
2010. jan. 3. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. Nekem meg 75D. És szintén fogamzásgátló:D
2010. jan. 4. 22:02
 20/24 kolosszus22 ***** válasza:

Mi a francnak akarsz nagyobbat?

Sosem érdekelt, hogy mekkora a melle egy lánynak.

23/F

2010. jan. 7. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!