Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok ilyen pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen pasikat?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és kicsit magányos. szükségem van egy társra akit szerethetek és aki viszontszeret. ezért kérdem tőletek hogy a nyári szünetbe hol ismerkedhetnék olyan srácokkal akik nem ezek a tipikus bulizós piás cigis pasik hanem akik nyugisabbak ?:)

köszi előre is

2009. máj. 24. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem muszály keresgetni.Jönni fog magától,énis egy ilyen fiúra vágytam és megkaptam.már 3 hónapja.Remélem nekedis összejön egy ilyen fiú akit nagyon szerethetsz.
2009. máj. 24. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
muszály meg uszáj mi?
2009. máj. 24. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
strandokon, baráti, kör esetleg kávézó teázó , internet(nem chatre gondoltam hanme myvip hotdog valami )
2009. máj. 24. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
hát diszkóban mondjuk tuti nem:) szerintem könyvtárban, kávézóban elképzelhető, de talán az lenne legjobb, ha keresnél vmi klassz nyári tábort, olyan témában, ami érdekel és ott tuti találkozol hasonló érdeklődési körű srácokkal is
2009. máj. 24. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Meglepően jót kérdeztél, ezen már én is gondolkodtam, csak a másik nem oldaláról.

Azért merem magabiztosan megválaszolni a kérdést, mert jómagam sem vagyok "piás, cigis" pasi, bulizni azt szeretek, de ebben sem a diszkós hangulat fog meg, azt hiszem ismerem a hasonló emberek gondolkodását ;-)

Az első tipp természetesen az hogy járj társaságba, utcán és legyél nyílt. Mert ugye bármikor szembejöhet valaki, sose tudhatod.

Ha kicsit céltudatosabb akarsz lenni, akkor meg érdemes például táncos bulikba elmenni, vagy társastánc tanfolyamra beiratkozni (amúgy is jó mert javítja a mozgáskultúrád). Én például salsázni járok, ott legtöbbször kifejezetten intelligens emberek vannak, akikkel egy huzamban több mint két mondatot is lehet beszélgetni.

Baráti körben is érdemes lehet szétnézni.

De az is tény hogy ezt nem lehet erőltetni. Én is per pillanat egyedülálló vagyok, nem azért mert nem lehetnék valakivel, csak érdemes várni arra a Valakire, még ha addig rossz (igen én is szoktam magányos lenni) is. Ez nem azt jelenti, hogy ha intelligens és helyes lány vagy akkor ne ismerkednék pl én is veled szívesen, csak azt mondom hogy önmagában azért ne ugorj bele egy kapcsolatba, mert picit magányos vagy (lehet hogy több hónap veszekedést előzhetsz meg ezzel)!

Összességében pedig legyél vidám, mosolyogj sokat, minden fiú szeret beszélgetni egy jókedvű mosolygós lánnyal!

21/F

2009. máj. 24. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
hmm, erre már énis gondoltam csak szintugy a másik "oldalról". Énis ilyen tipus vagyok (én megtalálható vagyok strandon, crosspályákon, rallyversenyeken és mindenhol (szinte) ami nem foci meg vizilaszti van).....
2009. máj. 24. 23:09
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi mindekinek a válaszokat:)

a 2. válaszoló meg nem tudom mit okoskodik de hagyjuk...

remélem összefutok egyszer én is ilyen pasikal vhol:) esetleg majd egy rallyn:P

2009. máj. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!