Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 15-16 éves fiúk miért nem borotvalkoznak?
Figyelt kérdés
Tok gaz, soknak ott az a pihe stb pár éve meg 14 éves korukban mar borotvalkoztak...2012. jan. 10. 10:54
1/14 anonim válasza:
a lustaság nagy úr, és amúgy is idegendednek a borotváló müszerektől.
3/14 anonim válasza:
Én se borotválom a semmit mert ami nincs azt nem lehet borotválni :D 17/f
4/14 anonim válasza:
Mindenki máshogy működik... Meg a mai tinifiúkból hiányzik a tesztoszteron.
5/14 anonim válasza:
ma 10:59
helyette van a teszetoszóteron...
6/14 anonim válasza:
MINEK???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
iiiiiistenem, hogy ennél nagyobb bajotok nincs az életbe de irigyellek -.-
15évesen....... -.-''
7/14 anonim válasza:
A mai 15-16 évesek ugyanazért nem borotválkoznak, amiért a tegnapi 15-16 évesek nem borotválkoztak ebben a korban.
1. Nincs mit.
2. Mert nagyon büszkék a szakállukra. (Ami 3 szál szőr.)
14 évesen én sem borotválkoztam. Műszaki középsuliba jártam, tehát volt kb. 30 fiú osztálytársam. Én borotválkoztam először. Talán 16 éves lehettem.
8/14 anonim válasza:
Magamból kiindulva elég nehéz volt rávenni magam hogy mindenféle éles pengéket húzogassak az arcomon,csak akkor borotváltam le a pelyhedző bajszomat amikor 17 éves koromban a melóhelyemen egyszer a bajszos srácnak szólítottak...
9/14 anonim válasza:
Ez a gazdasági helyzettel van összefüggésbe.Nincs pénzük és türelmük a szülőknek törődni a gyerek ápoltságával,tanításával.
10/14 anonim válasza:
Igen, egy dolog ez, meg még egy, hogy mindent megtesznek, hogy idősebbnek tűnjenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!