Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Vékony, alacsony fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vékony, alacsony fiúk miért nem kellenek nektek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 23:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az nembaj,ha alacsony,de nálam ne legyen alacsonyabb.Viszont az baj,ha vékony.Tehát alacsony és sportos,akár pici súlyfelesleggel az ok,mert férfias,de egy alacsony és 40kgos nem ok,mert pálcika.
2012. jan. 10. 11:25
 22/26 anonim válasza:
A sovanysag nem baj ,,csak a magassag 14 vok 162
2012. jan. 10. 16:30
 23/26 anonim ***** válasza:

Úristen:D:D

Na figyelj. Én félek a magasoktól:D

Nekem a vékonyak és kb. akkorák jönnek be mint én:D

Szóval nálam nyerő lennél:D

2012. jan. 10. 19:49
 24/26 A kérdező kommentje:

ma 11:25

azért nem vagyok annyira sovány

165cm magas vagyok és 53kg, van rajtam izom is még ha messze is állok egy kigyúrt állattól

2012. jan. 10. 20:03
 25/26 A kérdező kommentje:

ma 19:49

ez aranyos tőled :D

kár, hogy a való életben a legtöbb lány emberszámba sem vesz engem

2012. jan. 10. 21:32
 26/26 anonim ***** válasza:

na én összefoglalom: (167/74, szóval már a soványsággal nincs gond)

Kezdem a jóval:

-vannak ari csajok, szerintem ők a legjobbak, akik ezen túllendülnek. a többi felszínes, mint az alföld

Rossz:

-mindegyik 'biztonságra vágyik'-mert nem tudnak viselkedni és szükségük van védelemre

-alapvetően xarba vesznek hasonszőrűeket, tehát nem csak úgy látod, úgy is van!

-tényleg a legtöbbnek alapvető szempont, az alacsonyak is a magasakat akarják, ezért utálják a magas nők az alacsonyakat

Szóval azt a pár angyalkát kell megkeresni és széjjelszedni, aki van annyira jófej, hogy kihozza belőlünk, amit érdemes. A többi meg loholjon a létrák után a MAGASSARKÚJÁBAN, mert azt végre mellette felvehetik.

2012. jan. 10. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!