Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vékony, alacsony fiúk miért nem kellenek nektek?
00:09-es
Persze egy nálam 20 centivel alacsonyabb sráccal nem biztos, hogy járnék (sőt valószínűleg nem), de azért az én 165 centimnél nem sok alacsonyabb korombeli srác van :) Ha magassarkút vettem fel, pár centivel alacsonyabb volt a barátom, de az sem zavart. Megnéztek az utcán? Nem érdekelt. Ilyen volt a testalkata és kész, ő így volt szeretnivaló :)
7-es voltam
Mondtam én egy szóval is, hogy nálam magasabb lányokra hajtok? -.-
165cm vagyok, de még a nálam alacsonyabbak is inkább 180cm+-osokkal járnak. :(
Imádom az alacsonyabb lányokat, nem is kéne nálam magasabb lány. Legutóbb is egy 153cm magas, vékony lány tetszett meg, de persze ő neki is csak barát vagyok. -.-
Ilyenkor komolyan milyen válaszokat vársz? Nem jut eszedbe először magadnak feltenni a kérdést, és megpróbálni úgy válaszolni mintha kívülálló lennél? Én mindig ezt csinálom és mindig rájövök, hogy senki semmi mást nem mondana attól mint amire jutottam.
Először is, nekem volt 160 centis vékony fiú osztálytársam, végig volt barátnője míg egy suliba jártunk, két hosszú kapcsolata volt. Az egyik csaj magasabb is volt nála. Szóval nem siránkozni kéne mert jobban taszítja a nőket mint egy alacsonyabb alkat.
Mert elég ha én alacsonyabb vagyok.A párom ne legyen már alacsony.Éreznem kell, hogy meg tud védeni.Egy velem egy magas srác aligha tudna(sajnos volt már rá példa!).
És szeretem a magassarkút...
Hol máshol siránkozzak?!
Épp ez az,hogy túlságosan játszom az életben, mintha boldog lennék közben meg sírni tudnék sokszor fiú létemre.
Nekem is bejönnek, csak az a baj h kicsi az önbecsülésük, és azt rajtad verik le, meg kell nekik a visszajelzés sok nőtől. Nem tudják magukat szeretni, és ezért amásikat se.
Amugy testileg jó, ha kicsit sportos:), inkább mint akin sőlyfelesleg van!
Én 180 cm vagyok (lány), de ha megtetszene egy nálam alacsonyabb fiú, engem nem érdekelne a magassága :))
21L
Ez nálam most friss..
192 cm vagyok és lány, tegnap randiztam egy 173-4 cm magas fiúval.. Meg már párszor előtte is.. Őt jobban zavarja, mint engem.. :) Én szívesen kezdenék vele komolyabba is, de ez rajta áll.. :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!