Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy cserkésszem be, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy cserkésszem be, ha?

Figyelt kérdés

Van egy csajkovszki, aki pár kilométerrel arrébb lakik...

Máshol tanul, reggel korábbi vonattal megy... délutánonként nagyon ritkán szoktam látni...

Vészbukszon bejelölt, de nem tudom, mé'... hogy a francba kezdeményezzek? Vészbukszon? :-D Milyen szöveget toljak az orr alá? :-D

2012. jan. 9. 22:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szerintetek lányok, ti örülnétek, ha ilyen levél tárulkozna elétek vészbukszon? :-D Mit reagálnátok rá?

Így szólna valahogy:

"Szia!

Nem tudom, mikor is jelöltél be, de már régóta gondolkodom azon, hogy ki is vagy, úgyhogy szívesen megismernélek, ha nincs ellenedre. :-) Várom válaszod: XY"

:-D

2012. jan. 10. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaaj, ne fészbukon már, bászki!
2012. jan. 11. 00:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Bászki, tudom, hogy nem a legjobb hely... de kábé havonta látom maximum :-D
2012. jan. 11. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves 85 százalékos, hogy csinálnád?

Hátha van valami ötleted... :-)

2012. jan. 11. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondtam, menj egyszer azzal a vonattal, amivel ő... Mármint a korábbival. Szerintem megérné a koránkelést. :) Ha már egyszer szóba álltatok, akkor utána praktikus a fb., de ott kezdeni elég snassz.
2012. jan. 11. 23:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és bászki. :)
2012. jan. 11. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Háth Bászki!!!
2012. jan. 15. 10:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát, facén nem szeretem ha rám írnak. Az lenne a tuti, ha együtt utaznátok.

Én is a vonaton melegedtem össze a barátommal :D

2012. jan. 15. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!