Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja egy csomó lány, hogy nekik a zöld szemű fiúk jönnek be a leginkább? Akkor én mégis miért vagyok egyedülálló zöld szemű fiú? 22/F
"csak arról lehetett velük beszélgetni, hogy mizu, hogy vagy, hogy telt napod? "
És miből gondolod, hogy ez csak az ő hibájuk volt?
A kék szem népszerűbb, mégis nekem sok sok két szemű társamnak nincs csaja. Na most akkor mi van?
Rohadtul nem számít semmit a szem szín, ha semmi mást nem tudsz felmutatni, de 22 évesen lehetne már ennyi eszed.
"Én szexmániásnak, jó szeretőnek mondanám magam és emellett intelligens, udvarias, művelt fiatalembernek. :)"
Ó, ha a jobb kezed mesélni tudna...
Ha annyira intelligens lennél, fel se tetted volna ezt a debil kérdést.
Nem tudom, de szerintem te minden vagy, csak nem intelligens. És nem szerény.
Azt kell mondjam ez lesz a gond. Nagyképű vagy.
ma 23:19
Máskor meg azt írom, hogy ronda vgyok és senkinek sem kellek. :(
Akkor meg az a bajotok, most meg végre összeszedtem magam és már nem modnom ezt, akkor meg nagyképű vagyok.
Na ez a lényeg, semmi sem jó!
Szerintem ha egy lány veszi a fáradtságot és minden nap rád ír, akkor vedd elő az udvarias éned, és beszélgess vele.
A zöld szem meg tényleg nem minden.
Nekem a hosszú hajú pasik tetszettek, de 10 hosszú hajú pasiból kb 5 volt olyan, hogy szóba is álltam volna velük, mert nem csak az az egy tulajdonság számít.
Én azt tanácsolom neked, hogy légy figyelmes, kedves udvarias egy lánnyal, és férfiasságodat ne nagyon hangsúlyozd az ismerkedéskor...
Persze a lányok is szeretik csinálni, de nem éjjel nappal... Én utáltam azokat a pasikat akik a társkeresőkön, vagy chatelésben az első 5 mondatban már az ágyba bujásra célozgattak.
Na fel a fejjel, van lány aki rád vár, de gyere rá neked milyen lányok tetszenek, és ne csak egy csajt akarj magadnak!
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!