Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Kinek vagyok szimpatiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Kinek vagyok szimpatikus ezek alapján? Lenn!

Figyelt kérdés

171 magas 73kg,sportos,rövid haj,zöld szem,néha cigizek de sportember vagyok így nemnagyon.Szeretek focizni és motorozni illetve a barátokkal lenni!Szeretek a levegőn lenni és kiélvezni az életet,de legyen kivel aki még boldoggá teszi a napjaim is….Lányok mit szűrtök le ebböl a pár mondatbol vagy mit gondoltok??

Komoly válaszokat kérnék!!!Kort is irjatok!!

2012. jan. 8. 17:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Bár elég nagy tempóban haladok abba a szakadékba, amelyben te már összezúztad magad, mégis remélem, hogy 22 évesen nem itt fogom megosztani a problémáimat. Most őszintén! Miért nem kérdezed meg a barátaidat, hogy mi a franc baj van veled, minthogy full anonim oldalon olyan tulajdonságokat írsz magadról, ami bizonyára minden csaj netovábbja, de így nem lehet értékelni egy embert, hogy se egy profilt, de még csak egy képet sem lehet a tulajdonságok mellé rendelni. Ez csak pusztán a jó tulajdonságok felsorolása, de amúgy semmi.

20/F

2012. jan. 8. 23:43
 22/35 A kérdező kommentje:
Lehet h le lehet szűrni de eggyáltalán nem vagyok erre kiváncsi mert éppen nem ismersz és hiába mondasz bármit az negem nem izgat...én tudom miért raktam ki a kérdést és mi a célom vele de én legalább kirakok egy kérdést mig te nem raksz ki egy kérdést se feltételezem...akkor mégis ki az önbizalomhiányos?????én vagy te? hát te...mert csak mindekit lehurrogsz a válaszaiddal és nemhiába vagy 48%-on......
2012. jan. 8. 23:48
 23/35 anonim ***** válasza:

2 hónapja regisztráltam, ezalatt 10 kérdést tettem fel, de egyik se, finom szólva sem ilyen jellegű.

Ez nem lehurrogás, ez egy normális válasz volt, semmi degradálás nem volt benne. Fogd építő jellegű kritikának!

2012. jan. 8. 23:53
 24/35 A kérdező kommentje:

23:53--

Nem is neked irtam hanem a másik válaszolónak aki azota eltünt persze mert lehet h rátapintottam az érzékeny lelkére..na m1

Értelek nincs vele baj,csak sokan egyből leirnak miközbe ha egy kérdést tennének fel a kérdésemhez és többet megtudnának rolam akkor lehet h nem ezt irták volna,de én erre is voltam kiváncsi...így jöhet akár lehurrogás akár komoly válasz is..az utobbit megköszönöm,a lehurrogás lepereg rolam:D....hisz minek vegyem fel ezeket a dolgokat ha tudom h nem ilyen vagyok..

2012. jan. 9. 00:05
 25/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vette a lelkére. Inkább elege lett a megmagyarázom, hogy ki lehet térdepelni a rövidnadrágot stílusodból. Megértem...
2012. jan. 9. 13:27
 26/35 anonim ***** válasza:
Itt vagyok..bocs h nem nyomom egész nap a gyakorikérdést..és én vagyok önbizalomhiányos mert nem rakok fel ilyen jellegű kérdést?...xDD ezt most komolyan gondoltad te szerencsétlenagyú?? én segíteni próbálok neked ...egy fasza ember aki meg van elégedve magával nem rak fel ilyen kérdéseket mert leszarja mit gondolnak róla...veled ellentétbe...
2012. jan. 9. 21:35
 27/35 anonim ***** válasza:
Azt, hogy emlékeztetsz valakire.
2012. jan. 19. 22:18
 28/35 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, szimpatikusnak talállak.

21/L

2012. jan. 19. 22:21
 29/35 A kérdező kommentje:
és kire?
2012. jan. 19. 22:21
 30/35 anonim ***** válasza:

az lényegtelen, fogalmazzunk úgy, hogy egy olyan valakire, akitől más viselkedést vártam

de ez nem von le abból, hogy ezek alapján amit kirtál, szimpatikus vagy

2012. jan. 19. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!