Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Kinek vagyok szimpatikus ezek alapján? Lenn!
171 magas 73kg,sportos,rövid haj,zöld szem,néha cigizek de sportember vagyok így nemnagyon.Szeretek focizni és motorozni illetve a barátokkal lenni!Szeretek a levegőn lenni és kiélvezni az életet,de legyen kivel aki még boldoggá teszi a napjaim is….Lányok mit szűrtök le ebböl a pár mondatbol vagy mit gondoltok??
Komoly válaszokat kérnék!!!Kort is irjatok!!
Bár elég nagy tempóban haladok abba a szakadékba, amelyben te már összezúztad magad, mégis remélem, hogy 22 évesen nem itt fogom megosztani a problémáimat. Most őszintén! Miért nem kérdezed meg a barátaidat, hogy mi a franc baj van veled, minthogy full anonim oldalon olyan tulajdonságokat írsz magadról, ami bizonyára minden csaj netovábbja, de így nem lehet értékelni egy embert, hogy se egy profilt, de még csak egy képet sem lehet a tulajdonságok mellé rendelni. Ez csak pusztán a jó tulajdonságok felsorolása, de amúgy semmi.
20/F
2 hónapja regisztráltam, ezalatt 10 kérdést tettem fel, de egyik se, finom szólva sem ilyen jellegű.
Ez nem lehurrogás, ez egy normális válasz volt, semmi degradálás nem volt benne. Fogd építő jellegű kritikának!
23:53--
Nem is neked irtam hanem a másik válaszolónak aki azota eltünt persze mert lehet h rátapintottam az érzékeny lelkére..na m1
Értelek nincs vele baj,csak sokan egyből leirnak miközbe ha egy kérdést tennének fel a kérdésemhez és többet megtudnának rolam akkor lehet h nem ezt irták volna,de én erre is voltam kiváncsi...így jöhet akár lehurrogás akár komoly válasz is..az utobbit megköszönöm,a lehurrogás lepereg rolam:D....hisz minek vegyem fel ezeket a dolgokat ha tudom h nem ilyen vagyok..
Az alapján, amit leírtál, szimpatikusnak talállak.
21/L
az lényegtelen, fogalmazzunk úgy, hogy egy olyan valakire, akitől más viselkedést vártam
de ez nem von le abból, hogy ezek alapján amit kirtál, szimpatikus vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!