Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnátok írni álmaitok asszonyát?
Szivi, ezt jobb ha inkább nem tudod. Amit összeszedhetsz belőle az maximum egy nagy adag önbizalom süllyedés lesz. Higgy nekem.
Az álmaink asszonya olyan külső és belső értékekkel rendelkezik, hogy talán tízmillióból egy ilyen születik évente. :)
21F
Hát, egyszer volt egy furcsa álmom, amikor nem tudtam, hogy álmodom, sőt, azt hittem, hogy ez volt az álom, és az a valóság.és egy feleségem is volt,de ez nem lenne akkora dolog, hanem emlékeim is voltak a közös életünkről....Nagyon fura,az óta se volt ilyen,de ami a leg furább, hogy kb 2 évvel később láttam azt a nőt a valóságban!De hogy jött volna ki,ha oda állítok egy idegen nő elé, hogy~Szia,álmomban már láttalak,sőt a feleségem voltál.
Szerintem hülyének nézett volna...A kérdésre válaszolva:
nekem nagyon kevés el várásom lenne,de azt se érte el senki eddíg.Csak az, hogy ne legyen nagyon csúnya,lehessen vele beszélgetni,és normális legyen.
Na jó egye fene. De ahelyett, hogy elírnám, inkább megmutatom.
Még mielőtt megnéznéd, annyit tennék hozzá, hogy mindezt szőke kivitelezésben képzeld:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2knkE..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!