Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a páwa srácok jobban bejönnek a
lányoknak, mint az átlagos srácok?
Figyelt kérdés
Utálom a páwákat, a megjelenésüket a hajukat, a kinézetüket... Én egy átlagos srác vagyok, általában az öltözködésem az egyenlő azzal, hogy felveszek egy kék farmert, és egy inget, ami azért divatos, de nem rózsaszín. Inkább fekete, vagy valamilyen sötét színű. A hajam az simán rövidre van nyírva. És ehhez társul egy átlagos arc, ami nem az a férfias fajta, de nem is gyerekes. Mégis miért van az, hogy az összes lánynak ezek a metroszexuális kinézetű, babaarcú, zselézett hajú, rózsaszín pólós srácok jönnek be? Nektek mi a véleményetek?
általában azok tetszenek meg, akik átlagosan öltözködnek, laza farmer, ing, ne legyen túl hosszú haja. szóval kb leírtad azt, ami ált. külsőre bejön. egy fiún semmi keresnivalója a flitternek, meg a hatalmas feliratoknak... bár ha már itt járunk, egy lányon is csak mértékkel... :P
2012. jan. 7. 19:07
13/19 anonim válasza:
Mert ők törődnek magukkal és ők általában jó pasik is ! Te meg bizonyára nem vagy az . Szóval rájuk több csaj bukna még ha úgy öltöznének mint te van ez így !
2012. jan. 11. 15:18
14/19 anonim válasza:
Engem kifejezetten taszítanak az ilyen lányos kulsejú, b.zis oltozkodésu srácok.Az pedig nem igaz hogy ápoltabbak mint más férfi.Az ápoltság nem a rozsaszín ingtol fugg.Szerintem egy férfi oltozzon úgy mint egy férfi.Unnepre,alkalomra, oltony ing nyakkendo, hétkoznapra farmer, polo vagy sportosabb kinézetu ing.Legyen tisztességesen megmosodva, borotválkozva rendezett frizurával,ápolt kezekkel
2012. jan. 11. 16:03
15/19 anonim válasza:
azert mert te nem vagy nepszeru a csajok korebenn arrol nem tehet senki irigyek vagytok mert baj az ha valakinek van stilusa ne vicceljetek mer ez nevetseges az eletben nemezt tapasztalom igen is egy fiu oltozzon stilusossan figyeljen oda magara ne legyen ojan mint egy paraszt de hat istenem nem mindenki nezhet jol ki nektek megmarad az irigyseg
2012. jan. 20. 19:39
16/19 Áron019 válasza:
nos,tudod mi páwák nézünk ki valahogy,adunk magunkra,nem pedig itt rapelünk (gondoltam a f*sszopó busta nyomta ezt beléd) ennyi. azért jövünk be nekik,mert van rá okuk. egyébként meg ha csak mi jönnénk be nekik akkor legyél te is az. ennyi
2013. aug. 20. 22:55
17/19 anonim válasza:
nem az összes lánynak jön be ez a stílus. 8.-osztályba járok és csak pár lányt tudok az évfolyamomból aki a ,,madarakra" bukik. Más részt nem a jó lányokat figyeled igen azok a lányok akik decemberben is haspólót és leggingset hordanak és 10 kg vakolatot kennek magukra azoknak a páwák és swagek jönnek be. Ez ugyanolyan kérdés mint mikor a lányok kérdezik a fiúknak miért a ku.rvák jönnek be ?
2013. szept. 22. 18:03
18/19 anonim válasza:
hát szerintem pont ezeknek a b*zeráns nem tudom miknek nincs ma már egyéniségük, mert tényleg mind ugyan olyanokXDD megyek az utcán és jönnek velem szembe ilyen páwák és egymás után jönnek kérdezem magamtól: őket klónozták vagy ikrek?
és igen csak az ilyen k*rváknak jönnek be. a mai világ sajnos ilyen... a mai világban az olyanok az egyéniségek mint a kérdező a leírtak alapján! én személy szerint GYŰLÖL*M a páwákat szerintem annyi pofon járna nekik mint amennyi hajlakkot a hajukra tesznek -.- én az olyan pasikat szeretem akiknek van egyénisége, haja ,nem páwa, férfias, menő. még a rossz fiúk is jobbak ezeknél a keverékeknél és aki lehurrogja a mai egyéniségeket azok a mai társadalom idi*tái
2013. nov. 23. 20:45
19/19 anonim válasza:
Az a megkozelites, amitt altalaban erre a "pawa" dologra hasznalnak teves, nem ertitek miert "sikeresebbek" a lanyoknal az ugymond "pawak". Az alaphelyzetbol induljunk ki. Lenyegtelen minek hivjuk, mindig is lesznek kulon oltozkodesi stilusok, mindig is voltak. Regen is volt "meno" ruhadarab stb stb. A kulonbseg, hogy mara nem effektive meno ruhadarabok hanem komplett meno ruha szettek vannak. Ugye nem a meno dzseki, hanem a meno pawa, swag stb. Ezek nem ruhadarabok hanem stiluok, szettek. Ha valaki pl pawa akkor felvallalja hogy ahoz a klikkhez es az ahoz tartozo ruhabolthoz tartozik, pl Bershka. A bolt fogja oltoztetni, es csak onnan fog valogatni maganak, mert a bolt garancia arra hogy divatos elismert ruhadarabokbol allitjak ossze a szettet. A lanyok azert buknak rajuj mert azt latjak hogy rugalmas magujra ado jokedvu, rossz fiuk. A jelenseg mindig megvolt a reszletek masok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!