Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Hogy izgassam őt nagyon fel?
Figyelt kérdés
Nem tartunk még ott, hogy lefeküdjünk és még nem is fogunk.. Csak akarok neki egy jó éjszakát :)2012. jan. 7. 16:36
31/41 A kérdező kommentje:
bővebben?
2012. jan. 7. 17:25
33/41 A kérdező kommentje:
Jól van.. Van akinek más ötlet? :)
2012. jan. 7. 17:32
34/41 anonim válasza:
amiről beszéltem az egy módszer ami az egyetlen olyan amivel bármelyik pasit meg tudod szerezni és az ilyen információnak ára van..
ha ezt megtanulnád akkor egész életedben bármelyik pasi a tiéd lehet..sőt beléd szeret mindegyik az első alkalommal...
én például akkorát szoktam élvezni,hogy nem tudok csendben elélvezni és 5ször nagyobb élvezet ez mint bármi más a szexben...
35/41 A kérdező kommentje:
Jó, ha nem mondod el, akkor majd kitalálok mást :P
2012. jan. 7. 17:40
36/41 anonim válasza:
akár mit is találsz ki és ha még sikerül s csinálni vele valamit ...esélyed sem lesz,hogy valaha mégegyszer akarjon téged..
37/41 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne?
2012. jan. 7. 17:43
38/41 anonim válasza:
egyébként ezt csak meg tanítani tudnám neked ..elmondani nem..
írj privátra,h hol laksz hány éves vagy és mikor érsz rá..
39/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem kell..
2012. jan. 7. 17:45
40/41 anonim válasza:
mert ,ha simán csak leszopod akkor egy ribancnak fog nézni... de az én módszerem az olyan ami miatt beléd szeret mert garantáltan olyant még egy csaj sem csinált vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!