Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Hogy izgassam őt nagyon fel?
Figyelt kérdés
Nem tartunk még ott, hogy lefeküdjünk és még nem is fogunk.. Csak akarok neki egy jó éjszakát :)2012. jan. 7. 16:36
12/41 anonim válasza:
A karburátorral vagy a bugyival?:D
13/41 A kérdező kommentje:
Jól szórakoztok? :D
2012. jan. 7. 16:49
14/41 anonim válasza:
kérdező! te valami 12 éves kislány lehetsz,ha itt kérdezed meg,hogy kell lecopni egy pasit,ha kettesben vagy vele a kocsiban... bár egy 12 éves már tudja és ő sem kérdezi meg..:)
15/41 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem...
2012. jan. 7. 16:53
16/41 anonim válasza:
de ne is kérdezz semmit inkább menny oda a szüleidhez,hogy bocs anya és apa de 11 évesen majdnem leszoptam egy 30 éves pasit a kocsiban... és mond azt is ,hogy széggyelled magad..:)
17/41 anonim válasza:
Én például szeretem ha a nyakamat csókolgatják, de a heves csókolózástól, és a nadrágon keresztüli simogatástól is nagyon begerjedek.
18/41 A kérdező kommentje:
16:55 - nem kötelező válaszolni a kérdésre...
2012. jan. 7. 16:57
19/41 anonim válasza:
79%!
ez működik neked egy 11 éves kislánynál is?..:D mert épp kb annyi idős lánynak adsz jó tanácsot...
20/41 A kérdező kommentje:
jaj, hagyjál már..
2012. jan. 7. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!