Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ha van egy barátnőm, és nekem csak Ő kell életem végéig? Mondok egy hülyeséget, ha megcsalna vagy bármi, de nem fogja megtenni, csak példát mondtam. és azok után is csak Ő kell nekem, normális dolog?
Figyelt kérdés
Csak mert már annyira szeretem őt, és olyan jó h létezik, meg minden, tetszik rajta minden. egyszerűen szerelmes vagyok belé, és ezért kérdem2012. jan. 7. 12:06
21/28 anonim válasza:
Sok sikert, drukkolok nektek!
Ebben a rohadt világban az egyetlen, aminek még lehet örülni, az a tiszta szerelem.
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönööm :))))))))
2012. jan. 7. 13:05
23/28 anonim válasza:
Te hülye vagy? Mi az, ha ő megcsal akkor te is megcsalod? Akkor még sem olyan nagy a szerelem ahogy beállítod...
Ha mindennél jobban szeretnéd eszedbe se jutna olyan hülyeség, hogy te is megcsalod...
24/28 A kérdező kommentje:
Hát igazad van, csak pár pillanatra belegondoltam de még az is nagyon rossz, nem tudnám megcsalni, csak hülyeséget mondtam.
2012. jan. 7. 13:12
25/28 anonim válasza:
ehh.. nagyon aranyosak vagytok hogy itt adjátok az ötleteket neki de úgyse fog ez örökké tartani :') főleg hogy első szerelem semmi más tapasztalatotok nincs... mindegy, a te dolgod csak tényleg hülyeség ez a 'megcsal akkor én is jól megcsalom' meg milyne megalázó lenne már azzal maradni akkor egyszer megcsalt már? ez szánalmas...
26/28 anonim válasza:
aki papucsnak nevezte az egy érzéketlen f@sz mert ha igazán szereti és nem azért jött vele ösze h lefektesse akkor azt ajánlom h ne élj visza evel és bocsás meg neki
27/28 anonim válasza:
Ha már csak futó gondolatként is megmozdul Benned az,amit leírtál,akkor már 1 %-kal csökkent a bizalom a párod felé...
Ffi/37
28/28 anonim válasza:
szerintem ez inkább fordítva szplptt lenni a normáln őknél meg nekem a jck dneilesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!