Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ha van egy barátnőm, és nekem csak Ő kell életem végéig? Mondok egy hülyeséget, ha megcsalna vagy bármi, de nem fogja megtenni, csak példát mondtam. és azok után is csak Ő kell nekem, normális dolog?
Figyelt kérdés
Csak mert már annyira szeretem őt, és olyan jó h létezik, meg minden, tetszik rajta minden. egyszerűen szerelmes vagyok belé, és ezért kérdem2012. jan. 7. 12:06
2/28 anonim válasza:
De jó lenne, ha az enyém is így gondolkodna. :( Ez nem papucsság, kedves első, ez szeretet.
3/28 anonim válasza:
De ez papucsság, már ne is haragudj de ha megcsal utána mit tervezgessek vele pl?! Hagyjuk már a szent szöveget, tündérmesék meg nincsenek.
4/28 anonim válasza:
Szerintem sincs köze a papucssághoz. Kedves első tudod te az mit jelent? Ez szerelem. És igen normális,csak a mi világban
találod furcsának! :)
5/28 A kérdező kommentje:
Igenis vannak tündér mesék :) és sztem se papucsság :)
nem csalna meg, csak mondtam egy példát.
2012. jan. 7. 12:12
6/28 anonim válasza:
Jó, én megcsalásnál úgy otthagynám a barátomat a faszba, ahogy kell... De a többit jó lenne, ha sokan így gondolnák.
7/28 anonim válasza:
De igen papucs dolog vki után menni mint egy birka miután megcsalt az illető, igen tudom mi az a fogalom különben nem vetném fel. Nekem nem a szerelem részével van a bajom, hanem a hülyeség részével.
8/28 A kérdező kommentje:
Akik szerelmesek, és úgy fogják fel, azok sztem... sőt biztos h nem hagyja el a barátját/bnőjét.
Ha megcsalt, te is megcsalod vkivel, és akkor minden rendben van. és utána ha tényleg még szeretik egymást akk lehet folytatni..:)
szerelemnél lehet..:)
2012. jan. 7. 12:16
9/28 A kérdező kommentje:
De mondjuk a szerelemnél nincs megcsalás. ezt kihagytam :)
2012. jan. 7. 12:17
10/28 anonim válasza:
"Ha megcsalt, te is megcsalod vkivel, és akkor minden rendben van. és utána ha tényleg még szeretik egymást akk lehet folytatni..:)"
Úgy érzem nincs több kérdésem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!