Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz hogy ezt csinálták a csajok?
Figyelt kérdés
Megalázták az egyik fiú oszt. társunkat úgy hogy vmi szivatást csinált a gyerek jópár csajnak aztán a csajok meg közte bunyó alakult ki és ennek következtében lejött a fiú nadrágja és ott állt pucéran. Csajok meg jól kinevették. Sőt még asszem le is fotózták de ezt nemtom biztosan. :S2012. jan. 7. 02:05
1/14 anonim válasza:
egy srác egy nőre kezet emelt? na az gáz.
2/14 anonim válasza:
neki tuti gáz. csajoknak miért lenne?
3/14 A kérdező kommentje:
Ő nem emelt kezet rájuk, csak vmi poénból kicsit szivatta őket, aztán elkapták és úgy alakult ki bunyó.
2012. jan. 7. 02:08
4/14 anonim válasza:
Igazságosnak tűnik. Szívatásért szívatást.
6/14 A kérdező kommentje:
Most akk csak én sajnáltam meg szegényt? :'(
Segítettem is neki utánna, bár elég félénk volt :(
Am csaj vok én is.
2012. jan. 7. 02:23
7/14 Macs1209 válasza:
Azt tudjátok, ha képet csinál, akkor 2012től büntetendő,
ha meg feltölti bárhova, akkor viszik élből a javítóba/börtönbe... (korfüggő)
8/14 anonim válasza:
Szívatás... Egyeseknek az is szívatás ha majdnem megfojtják a lányt tisztítószerek gőzével aztán meg az iskola eltusolja.. :S
9/14 anonim válasza:
Megsajnáltad? :$ akkora volt neki? xD
Mér nem vigasztaltad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!