Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon tetszik valaki de nem egyedülálló.

Figyelt kérdés
Szinte minden éjjel róla álmodom, és egész nap ő jár a fejemben. De van párja. Nem akarnám hogy ott hagyja vagy ilyesmi, csak szeretnék vele találkozni és beszélgetni. Nem akarom tönkretenni a kapcsolatát.
2012. jan. 7. 01:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tud róla, nem ismerjük egymást igazán. De engem egyszerűen lenyűgöz a jelensége. Különös mert nehezen hatnak rám emberek, lehet pont ezért ilyen különleges.
2012. jan. 7. 02:25
 12/17 A kérdező kommentje:
És nem akarod neki megmondani? Én már megkérdeztem, szabad-e a pálya, és úgy tudtam meg komoly kapcsolata van.
2012. jan. 7. 02:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen ez komoly vívódást kelt bennem. De ahogy említettem nem ismerjük egymást nagyon, elég hülyén venné ki magát, "szia bár csak futólag ismerjük egymást de te vagy életem szerelme"... Ez persze lehet nem is igaz, hiszen nem is ismerem.

A kapcsolata pedig amennyit tudok róla és láttam belőle nagyon jó egyelőre. Szóval nem tudom mit tegyek, ha tudnám most nem beszélgetnénk erről azt hiszem.

2012. jan. 7. 02:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Én sem tudom mit tegyek, és hogyan tovább. Én megmondtam neki, és ekkor mondta hogy kapcsolata van. Azt nem mondta, de úgy érzem ha nem lenne, ő is közeledne felém. Mondtam neki hogy megértem, de ő akkor tetszik nekem. Eddig ennyi, most várom hogy mi fog történni. Annyira mi sem ismerjük egymást, de én úgy voltam vele, ha nem szólok, esélyem sem lesz, így legalább már nem rajtam múlt a dolog, és kiderült az is, hogy nincs egyedül.
2012. jan. 7. 02:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak abban bízok, hogy nem fog örökké tartani...
2012. jan. 7. 05:22
 16/17 Blue85 ***** válasza:
próbáld elfelejteni, ha komoly kapcsolata van, akkor csak feleslegesen kínzod magad
2012. jan. 7. 09:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom. De egyelőre nem megy a felejtés. :-(
2012. jan. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!