Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátodnál vagy, akkor hogyan oldod meg a wc kérdést?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 21:39
1/17 anonim válasza:
Ezen mi a bonyolult? Megkérdezed hova szarhatsz azt ennyi. Ha nicns náluk WC akkor kimész a bokorba XD
2/17 anonim válasza:
amikor elmegyek akkor küldök neki egy textet hogy hagytam neki a wcben valamit, ami emlékeztetni fogja rám.
3/17 anonim válasza:
én csak pisilni tudok idegenhelyen
XD
ezvan.
5/17 anonim válasza:
én múltkor felhajtottam náluk 3 deci vizet! majd fél óra múlva bejelentettem hogy : "azt hiszem túl sokat ittam. kimegyek hugyozni! mindjárt jövök!"
most nem ám azok közé a gáz csajok közé tartozol aki nem mert a barátja előtt kajálni meg megmondani neki hogy WC! -.-" ugye nem ? :DDD fölösleges! képzel azt hogy a pasid egy 3 az 1 ben nescafé kávé lenne : egy személyben haver, jó barát és szerelem ;) szerintem megérti hogy te is úgy müködsz mint a többi ember : pisálsz! szarsz eszel iszol...
18/L
6/17 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb, ha azt mondod, hogy a mosdóba kell mennem. Képzeld azt, hogy az élethez tartozik és már is nem lesz probléma.
7/17 anonim válasza:
nagy dolgot sokáig nem mertem
mostanában beküldöm a szobába hogy ne jöjjön ki különben nem megy és kész:P
9/17 anonim válasza:
a nők nem finganak nem tudtad? -.-
10/17 anonim válasza:
ezt megcáfolnám. én igenis sokszor érzem úgy hogy jó lenne egy nagyot "pukkantani" :P ellenben a barátom szerintem sose szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!