Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon igaz-e, amit mondanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igaz-e, amit mondanak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátnőm, pedig próbálkoztam, de sajna csak játszottak velem. Nem vagyok az a stréber otthonülős típus, divatosan öltözködöm van rajtam pár kiló is, de ezen rajta vagyok, hogy ne legyen, mégis jó tanuló vagyok és haverok stb. szerint a koromhoz képest "túlérett". Ezért idősebb lányoknál kellene próbálkoznom. Viszont disco stb- kizárva ebből a szempontból, mert nekem nem hiperaktív, pörgős lány kell, aki az első adandó alkalommal csalna, hanem akivel dumálni is lehet stb. Viszont akiknél eddig próbálkoztam lányok fiatalabban voltak és lehet h ezért nem jött még össze semmi? Másrészről az idősebb csajoktól meg egy kicsit tartok, mert ugye vannak sztereotípiák, hogy a lányok korábban érnek blablabla... Ami ugye nem mindig igaz, viszont szerintem, ha bármelyikhez közelednék azaz érzésem, hogy tuti max. játszanának velem vagy kiröhögnének. Sajnos ez így patthelyzet, de nem akarok várni még kb 10 évet, mikor már nem csak a vagány menőcsávót keresik, hanem a férfit, férjet stb... Tippek, tanácsok?
2009. máj. 23. 18:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Dugd fel a nemtetszésed az elméletemmel kapcsolatban.
2009. máj. 25. 18:34
 12/12 anonim válasza:
egy pörgős lány nam tud beszélgetni?
2009. nov. 26. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!