Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon igaz-e, amit mondanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igaz-e, amit mondanak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátnőm, pedig próbálkoztam, de sajna csak játszottak velem. Nem vagyok az a stréber otthonülős típus, divatosan öltözködöm van rajtam pár kiló is, de ezen rajta vagyok, hogy ne legyen, mégis jó tanuló vagyok és haverok stb. szerint a koromhoz képest "túlérett". Ezért idősebb lányoknál kellene próbálkoznom. Viszont disco stb- kizárva ebből a szempontból, mert nekem nem hiperaktív, pörgős lány kell, aki az első adandó alkalommal csalna, hanem akivel dumálni is lehet stb. Viszont akiknél eddig próbálkoztam lányok fiatalabban voltak és lehet h ezért nem jött még össze semmi? Másrészről az idősebb csajoktól meg egy kicsit tartok, mert ugye vannak sztereotípiák, hogy a lányok korábban érnek blablabla... Ami ugye nem mindig igaz, viszont szerintem, ha bármelyikhez közelednék azaz érzésem, hogy tuti max. játszanának velem vagy kiröhögnének. Sajnos ez így patthelyzet, de nem akarok várni még kb 10 évet, mikor már nem csak a vagány menőcsávót keresik, hanem a férfit, férjet stb... Tippek, tanácsok?
2009. máj. 23. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Ráérsz csajozni!

Fiúk 18-19 évesen, érettségi évében és utána a legaktívabbak!

Azelőtt csak kóstolgatják a lányokat, meg flörtölnek, a lányok meg ugyanezt teszik, csak ők 14-17 évesen!

2009. máj. 23. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
menj könyvtárba, de ne várj 10 évet, elég lesz 2-3 év is! :)
2009. máj. 23. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

15 vagyok és ezzel a diszkos elmélettel nem értek egyet már bocs!

járok discoba mégis nem azért h rámásszak az első pasira aki leszólít!

bulizni járok oda nem egy este alatt 10 pasit felszedni.

discoba járok de !

1: elég ritkán

2: tipikusan az a csaj vagyok akivel lehet beszélni is ha baj van akkor ott van a barátai mellet viszon a bulikba is benne van.

15/L

2009. máj. 23. 18:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem a véleményed a discos elméletemmel kapcsolatban ;).
2009. máj. 23. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen diszkóba?
2009. máj. 23. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, van olyan 16éves lány is aki elég érett lenne hozzád. Amúgy szerintem nem kell félned az idősebb lányoktól, nekem van olyan haverom aki 13éves(!) és olyan felfogása van a srácnak, hogy megeshet, hogy még járnék is vele, pedig 16éves vagyok! :$ Szóval no para, ha keresed, akkor úgysem találod meg egykönnyen a párod szerintem. :/

sok sikert!

2009. máj. 23. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

sztem sok lány van így én se járok diszkóba de nem is vagyok az a jó tanuló :D

de alényeg h vannak ien lányok csak keresni kell, én se találok ilyet fiúba :)

sok sikert!

2009. máj. 23. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
miez hogy a hiperaktív pörgős csajok az első adandó alkalommal megcsalnának? énis pörgős vagyok, meg kész hiperaktív, de nem csalom meg a párom az első de a második alkalommal sem, pedig alkalmam lenne rá bőven
2009. máj. 23. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:

utolsóval egyetértek!

voltak rossz tapasztalataid ezért elítélsz minket is akiket nem is ismersz!

ok nem kérdezted a véleményem még se fogom hagyni h sértegess! az általánosítással.

15évesen discoba és?

nem mindenki azért jár h felszedjen valakit .

én azért járok mert jót bulizok a barátnőimmel ennyi mikor járjak? 60 évesen?

utálom ha valaki lenéz csak azért mert 15 vagyok!

hidd el azért mert discoba járok lehet hogy érettebb a felfogásom mint sok 17 évesnek!

ennyi!

az voltam aki megmondta nemtetszését az elméleteddel kapcsolatba!

2009. máj. 25. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan a felfogásod mint a tizenhét éveseknek. Mit számít az a két év?
2009. máj. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!