Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igaz-e, amit mondanak?
Ráérsz csajozni!
Fiúk 18-19 évesen, érettségi évében és utána a legaktívabbak!
Azelőtt csak kóstolgatják a lányokat, meg flörtölnek, a lányok meg ugyanezt teszik, csak ők 14-17 évesen!
15 vagyok és ezzel a diszkos elmélettel nem értek egyet már bocs!
járok discoba mégis nem azért h rámásszak az első pasira aki leszólít!
bulizni járok oda nem egy este alatt 10 pasit felszedni.
discoba járok de !
1: elég ritkán
2: tipikusan az a csaj vagyok akivel lehet beszélni is ha baj van akkor ott van a barátai mellet viszon a bulikba is benne van.
15/L
Hidd el, van olyan 16éves lány is aki elég érett lenne hozzád. Amúgy szerintem nem kell félned az idősebb lányoktól, nekem van olyan haverom aki 13éves(!) és olyan felfogása van a srácnak, hogy megeshet, hogy még járnék is vele, pedig 16éves vagyok! :$ Szóval no para, ha keresed, akkor úgysem találod meg egykönnyen a párod szerintem. :/
sok sikert!
sztem sok lány van így én se járok diszkóba de nem is vagyok az a jó tanuló :D
de alényeg h vannak ien lányok csak keresni kell, én se találok ilyet fiúba :)
sok sikert!
utolsóval egyetértek!
voltak rossz tapasztalataid ezért elítélsz minket is akiket nem is ismersz!
ok nem kérdezted a véleményem még se fogom hagyni h sértegess! az általánosítással.
15évesen discoba és?
nem mindenki azért jár h felszedjen valakit .
én azért járok mert jót bulizok a barátnőimmel ennyi mikor járjak? 60 évesen?
utálom ha valaki lenéz csak azért mert 15 vagyok!
hidd el azért mert discoba járok lehet hogy érettebb a felfogásom mint sok 17 évesnek!
ennyi!
az voltam aki megmondta nemtetszését az elméleteddel kapcsolatba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!