Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha nem akarom a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nem akarom a pasim pénzét elfogadni?

Figyelt kérdés
Úgy érezném,h kihasználom stb..Pedig szívesen segítene,mert neki van miből.
2012. jan. 6. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ez a helyes hozzáállás. De ha megteheti, annyit nyugodtan fogadj el, ami ahhoz kell, hogy meg tudj élni. Azaz fogadd el, ha néha meghív vacsorára vagy ebédre, vagy ha bevásárol neked :) Ez még nem kihasználás, csak egy szép gesztus tőle ;)
2012. jan. 6. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
nem tom..azt mondják ha egy pasi pénzt nyújt,azt azért teszi mert szeret,nem azért mert megsajnált :).ám ha nem nagy pénzösszeg és ez a pasinak kis semmiség akk fogadd el,mert ezzel szeretné kimutatni h szeret :)(L)
2012. jan. 6. 14:14
 3/6 pusztulatos póniló ***** válasza:
Szerintem nem gáz, én sem szeretem ha függök valakitől. De azért vigyázz ezzel a dologgal, ne legyél túl elutasító, mert azzal megsértheted a pasit. Jó ha önálló vagy, saját jövedelemmel, hiszen nem válsz kiszolgáltatottá, így azért nehéz kihúzni a lábad alól a talajt, de apróbb dolgokat azért elfogadhatsz néha :)
2012. jan. 6. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy gáz, de nem feltétlen kell mindeni mögé kihasználást látni, mint hogy összejössz a pénzes pasival csak a pénze miatt. Néha meg talán kicsit zavaró lehet azért, hogy ő szívesen adna te meg visszautasítod.
2012. jan. 6. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem de nem a pénze miatt!Hanem azért mert ő az életem!A pénzére teszek magasról!
2012. jan. 6. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
nem, egyáltalán nem gáz.
2012. jan. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!