Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb ami történt veled az életed során?
sok szarság történt már velem, de kivel nem. lehet hihetetlen, de életem legrosszabb történése egy szimpla "kosár" (értsd visszautasítás volt). azért ez volt a legborzasztóbb, mert épp mikor egy hosszabb hullámvölgyből jöttem ki és meg voltam győződve, hogy mostantól minden szép és jó lesz, Ő akkor jött a képbe. nehéz is épp ésszel felfogni, elcsépelten hangzik, de egyszerűen beleestem. körülbelül mint ahogy egy szakadékba szokás. hogy költőien fogalmazzak: ha a fa*sz feláll az ész megáll! visszautasított, aztán elindult a lavina! soha életemben nem voltam még annyira lehangolt. ha bele lehetett volna halni a csalódásba akkor az első héten feldobtam volna a bakancsot annyi szent!
aztán mikor azt hittem nem lehet rosszabb akkor mindig az előzőnél is rosszabb dolgok történtek. tiszta horror... vagy 2 évig. de valahogy mégis megmaradtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!