Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen kinézetű emberek léteznek, akkor én minek élek?
2012. jan. 5. 23:43
31/36 anonim válasza:
28as vagyok megint (jani)
Köszönöm,azt hiszem én sem vagyok a külsőmmel ki békülve,de enyire nem esek kétségbe.Nekem van egy erős egyéniségem, ami nem engedi, hogy sajnáljam magam és néha írok verseket, ezért írtam az előbb azt, amit írtam(22/f)
32/36 anonim válasza:
Csak azt mondjátok meg nekem, ez most férfi vagy nő? Magamtól nam vagyok képes eldönteni...
33/36 anonim válasza:
a kedves kérdező tényleg ennyire buta?? :)
34/36 anonim válasza:
Ez milyen állat?
És miért nő a nyakán a füle?
Beteg szegény?
35/36 anonim válasza:
bedobnám a modell srácot a szegedi Csillagba egy hétre. Biztos nagyon népszerű lenne...:)
36/36 anonim válasza:
Ez a srác beteg b@szod. Ehhez hasonlítod magadat???!
Ráadásul nő léttedre? OMG!
Neked is komoly gondjaid vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!