Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha ilyen kinézetű lány jönne szembe veletek az utcán?

Figyelt kérdés

Fiúk,lányok véleménye egyaránt érdekel.

Tehát,egy metálos lányról van szó,de a nőiesebb fajtából.:) Ha ilyen ruhában jönne veletek szembe az utcán,mi lenne az első gondolatotok róla? [link]

A lábán pedig acélbetétes bakancs.Az ilyesmi öltözködésú metálos lányokat is igénytelennek tartjátok?

Bár a ruha lehetne egy picivel hosszabb,képzeljetek oda még vagy 10centit.:D

2011. dec. 4. 19:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Amennyiben hasonló a képen látotthoz, azzal a kivétellel, hogy acélbetétes van rajta, akkor tuti megbámulnám.
2011. dec. 4. 19:37
 2/28 anonim ***** válasza:

Szerintem jól néz ki-ezt gondolnám:)

23N

2011. dec. 4. 19:38
 3/28 anonim ***** válasza:
36%
"Another bitch"
2011. dec. 4. 19:38
 4/28 anonim ***** válasza:

tényleg nincs bajom a rocker/metálos csajokkal, de eleve ha egy lány lábán acélbetétes bakancs van nem bírok ránézni úgy mint egy nőre. egyszerűen nem...egyáltalán nem nőis.

ez olyan mintha egy fiú felvenne egy magassarkút, és abban járkálna az utcán. nem azt gondolnám róla h jó arc lehet, hanem h ez melegbárból szabadult?

(ezzel nem azt akartam írni h a metálos csajok tuti leszbik!)

2011. dec. 4. 19:39
 5/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csinos.
2011. dec. 4. 19:42
 6/28 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy de szép idő is volt, amikor én jártam ilyen ruhákban tizenévesen... Azok a régi szép emlékek... :)
2011. dec. 4. 19:43
 7/28 A kérdező kommentje:
Tejbegrízeskenyér,miért?
2011. dec. 4. 19:43
 8/28 A kérdező kommentje:

ma 19:39

Igen,sokan így vannak ezzel.

2011. dec. 4. 19:45
 9/28 anonim ***** válasza:
A ruha rendben van,de acélbetétest ignytelennek tartom..Főleg,aki tavasszal meg nyáron is abba nyomja.
2011. dec. 4. 19:45
 10/28 anonim ***** válasza:
azt gondolnám h biztos 30%mohair 20%gyapjú 20%polyamid 30%akril összetételű ruhában van :)
2011. dec. 4. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!