Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha ilyen kinézetű lány jönne szembe veletek az utcán?

Figyelt kérdés

Fiúk,lányok véleménye egyaránt érdekel.

Tehát,egy metálos lányról van szó,de a nőiesebb fajtából.:) Ha ilyen ruhában jönne veletek szembe az utcán,mi lenne az első gondolatotok róla? [link]

A lábán pedig acélbetétes bakancs.Az ilyesmi öltözködésú metálos lányokat is igénytelennek tartjátok?

Bár a ruha lehetne egy picivel hosszabb,képzeljetek oda még vagy 10centit.:D

2011. dec. 4. 19:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
:DKössz..
2011. dec. 4. 20:04
 12/28 anonim ***** válasza:
Beindulna a mocskos fantáziám.
2011. dec. 4. 20:16
 13/28 anonim ***** válasza:
Nemazé de ez a ruha szerintem egyáltalán nem illik egy metálos lányhoz, nem az a stílus. De ehhez látni kéne a lányt. A metálos stílus viszont bejövős.
2011. dec. 4. 20:25
 14/28 A kérdező kommentje:

ma 20:25

Szerinted mi az,ami illik egy metálos lányhoz?

2011. dec. 4. 20:28
 15/28 anonim ***** válasza:

tényleg nem metálos a ruha: viszont nagyon jól áll egy jó alakú lányon!

metálos a bőr, meg a fém.

2011. dec. 4. 20:31
 16/28 A kérdező kommentje:

Valóban nem az a tipikus metálos ruha..Viszont nekem az nem tetszik mikor egy lányon pl együtteses póló van,szegecses karkötőkkel,nyakláncokkal,övekkel.Meg ehhez mondjuk egy farmer,szimatszatyorral,málhával.

Ha valaki nőiesebb és megfelelően kombinálja a ruhákat lehet ám látni,hogy nem éppen diszkós.:)

2011. dec. 4. 20:52
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
azt gondolnám h egy k*rva
2011. dec. 4. 21:10
 18/28 anonim ***** válasza:

Tyűha, most nem tudok neked példát mutatni (nincsenek forrásaim), egy adott ruháról jobban el tudom tán dönteni. De valamiféle szolíd, főleg fekete, akár kis vas is lehet benne, de nyilván nem őrült szinten.

Valami ilyesmi pl nemrossz:

[link]

2011. dec. 4. 21:25
 19/28 A kérdező kommentje:

Miért lenne k.rva?:D

Nincs ki se a melle,se a hátsója,mivel mint írtam is,képzeljetek még oda vagy 10-15centit mert ez a ruha valóban rövid..Nem értem mi ebben a k.rvás.

2011. dec. 4. 21:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Nekem szétszállna a faxom.
2011. dec. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!