Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen kinézetű emberek léteznek, akkor én minek élek?
2012. jan. 5. 23:43
21/36 anonim válasza:
Én se jó nőnek se jó pasinak nem tartom. Karakteres az arca és ennyi. Még csak hús sincs rajta. amúgy nehogy azt hidd hogy nincs agyon photoshopolva xD
Még ha egy emo kidet mutatsz csőnadrágban hogy formásabb lába van mint neked azt még elfogadtam volna xD Na de ez ..akkor már mért nem Alex Evansról mutatsz képet?
Amúgy meg ha lány vagy akk minek érdekel? :D A pasiknak te fogsz kelleni nem egy kép egy "szép" pasi modellről
22/36 anonim válasza:
Nahát,ha egy ilyen fiúcska bekerülne a kóterba, micsoda kánaán lenne a bent lévőknek, jó vastag nőies száj,hajába is bele lehet markolni. Adnának neki rendesen.
23/36 anonim válasza:
a belinkelt srác úgy néz ki mint Angelina Jolie vagy Megan Fox rövid hajjal és csöcs nélkül
HÁNYOK MINDJÁRT
24/36 A kérdező kommentje:
Jolie és Fox pedig bejön a pasiknak. Nem ezt próbálom elmagyarázni? :D
2012. jan. 6. 00:41
25/36 TrükkösBélabá válasza:
Ja de Jolie néninek nincs kukija! :D
27/36 anonim válasza:
"Lány vagyok és ha egy pasi ennyivel szebb tud lenni nálam az már elég elkeserítő?"
Kommenthuszárra plízz. :D
28/36 anonim válasza:
a csúnya emberek közt vannak a leg értékesebbek, mert meg kell küzdeniük a sikerért,semmi nem hull az ölükbe, a szépség el múlhat,ahogy el is múlik,de a lélek szépsége meg marad.
29/36 anonim válasza:
Basszuskulcs.Ez most minek a modellje?
Kérdésedre a válaszom : azért,mert én sokkal többet érek .
30/36 anonim válasza:
28-as ez annyira szép, amit leírtál ide:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!