Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok lány, még a szerény visszahúzódó is hogy csak a külsőségekre bukik?
Mint itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A fiúk nem ilyenek, ők mások. A többség legalábbis.
Ez inkább dicséretes. Sok szerencsét hozzá, de tényleg!
Én elsőre a frászt hozom sokszor az emberekre, mert nagyon pörgős vagyok, épp ezért nekem az "első látásra megszerettem" nem működik. Nagyon másmilyen vagyok később, kell, hogy megismerjenek, ott meg már tényleg nem az számít, hogy kinn volt idióta rénszarvasos pulcsi, vagy aludta el a haját.
Isten látja lelkemet, hogy nem azt akartam bebizonyítani, hogy én nem vagyok az a tipikus, átkagos csaj...csak hát magammal tudok csak példálózni, a szomszéd lány ízlését nem ismerem.
Értelmetlen azt mondani, hogy nem pl. én nem vagyok olyan, mert ti száz nem után is azt hiszitek, rendben, itt a száz kivétel, de az összes többi igen! Ez egy remek kifogás, mert mindig rá lehet mondani, hogy, de nem ti, hanem a többiek. Arra jó, hogy nyafogjatok, elhordjátok mindennek a mai lányokat, közben meg majd megvessztek egy barátnőért. Ha a többség ilyen szerinted, akkor találd meg a kivételeket. Vagy legalább egy alkalmi szexpartnert hozz össze, és nem kell azon törnöd magad, hogy barátnőd legyen...komolyan, aki így vélekedik a lányokról, az meg sem érdemel egyet...sőt, annak minek egy, ha ilyen rossz a véleménye róluk?
Magyarul miért a szépek vonzók? Ha ennyire buta vagy, mivel akarsz megfogni valakit?
A többség legalább is egy ronda lányt is megdugna, kipróbálna igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!