Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok lány, még a szerény visszahúzódó is hogy csak a külsőségekre bukik?
Mint itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A fiúk nem ilyenek, ők mások. A többség legalábbis.
"Nálatok nőknél viszont az a fontos, h lehessen villogni a pasival, márpedig egy csúnya pasival nem lehet."
Ha ilyen véleményed van az egész női nemről, fogalmam sincs miért töröd magad, hogy a szexpartnernél többet találj.
Amúgy igaz, én villogok a pasimmal, hogy művelt, szorgalmas, ért a zenéhez, több nyelvet beszél...
"mi ferfiak ha latunk vmi apro szepseget bennetek, mar szepnek vagytok elkonyvelve, "
Egyáltalán nem támasztottam alá a véleményed, csak te akarod ezt látni, mert nincs csajod, pedig nálad háromszor rondábbaknak van.
Inkább arról beszéltem, hogy az alapján, hogy mi szép egy nőben, sokkal több a csinos nő, mert sminkkel, öltözködéssel, egy jó frizurával már legalább azt lehet mondani, hogy egy nő csinos. A férfiaknak ez kimerül egy jó ruhában, ők nem változatják el az arcukat, nem emelik ki az előnyös tulajdonságaikat sehogy, mert lehetőségük nincs rá, abból kell gazdálkodni, amit a természet adott.
A nőknek soha nem a tényleges külső fog számítani, különben csak a modelleknek lennének nőik, hanem a magabiztosság, a céltudatosság, a dominancia, és persze az erős férfi jegyek.
Elég sokszor járok az utcán, és észreveszem, hogy elég átlagos vagy kifejezetten előnytelen megjelenésű fiúknak csinos barátnőik vannak.
Az én barátom sem egy adonisz, de a belső tulajdonságaival sok mindent pótol.
"Csak ezek miatt nem lennél vele, ha nem tetszene külsőre."
na most épp rossz emberrel akadtál össze, nekem kifejezetten nem tetszett elsőre, nem is tekintettem 'barátalapanyagnak', nem mert csúnya, hanem mert nem a típusom. (Itt megjegyzem, hogy akik bejöttek külsőre, azok sem topmodellek voltak, a széles arcú maciktól kezdve az alter hosszú hajú fiúkig). Azért kezdtem el vele randizni, mert nagyon imponált, hogy művelt, udvarias, szorgalmas. Most sem lett a típusom, tudom, hogy (nekem) nem jóképű, de szeretem és kell nekem.
"de ha csúnyának találtad volna külsőre"
átlagos
azért a férfiaknál a csúnya szó tényleg erős deformitást takar...minimum furán kell kinéznie vagy röhejesen vagy hiányozni kell egy-két fognak
szóval nem, nem csúnya, de a férfiak nagy részérre nem mondanám, azt hogy csúnya, inkább azt, hogy átlagos
egy csúnya embernek valóban nehezebb a dolga, legyen az férfi, vagy nő, ne csodálkozzon ezen
(rondarandi.hu)
megfordítva:
egy csúnya lánnyal te összejönnél?
érdekes, hogy te elvárod, hogy valaki elfogadjon csúnyán, és ha nem teszi, máris felszínes
te mit adsz cserébe? akkor várhatod el, hogy ne számítson a külső, ha neked sem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!