Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen sok lány, még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok lány, még a szerény visszahúzódó is hogy csak a külsőségekre bukik?

Figyelt kérdés

Mint itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

A fiúk nem ilyenek, ők mások. A többség legalábbis.

2012. jan. 5. 11:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
11:42 Normális párokat igen, de olyat, ahol a fiú csúnya és csóró, nem igazán.
2012. jan. 5. 11:44
 12/34 anonim ***** válasza:

Csóró?Mihez képest?Munkanélküli vagy megvan adva,hogy havi netto 100K alatt valaki csóró?

Hogy állapítod meg ránázásre,hogy csóró valaki,én csak azt látom,hogy valaki szeretetszolgálatos cuccokba van-e vagy nem,az emberek kb pár %-a járhat ilyenekbe, a nagytöbbség ránázásre nem csóró és ilyen értelembe egyformán látom őket.

2012. jan. 5. 11:54
 13/34 anonim ***** válasza:
*egyformának, bocsánat
2012. jan. 5. 11:55
 14/34 anonim ***** válasza:
Akkor úgy mondom, h nem gazdag, v legalábbis nem látszik rajta. Tehát pl nincsenek fuxai v márkás cuccai.
2012. jan. 5. 11:58
 15/34 anonim ***** válasza:

Höhö, van legalább még egy srác, aki a erre fogja. Azért szeretek ezzel takarózni én amúgy, mert így nem kell magyarázkodnom, hogy miért nincs csajom. Egész egyszerűen ezzel nyugtathatom magam, hogy azért nincs, mert a csajoknak csak a külső számít, én meg ronda vagyok. Könnyebb ez, mint magamba nézni. :D

Ne haragudj, nem akarok megbántani senkit, csak tudod már kicsit unalmas, hogy minden 3.kérdés erről szól. Amelyik kérdés meg nem erről szól, ott is ide lyukadunk ki. Még egy dolog: Egy kocsmában, te nem csak azokat a lányokat szólítod le, akik külsőre bejönnek? Akkor ők is mondhatják, hogy neked is csak a külső számít. Kisarkítottam a mondadóm, de tényleg unalmas, százszor ki lett vesézve. 22/f

2012. jan. 5. 12:03
 16/34 anonim ***** válasza:
A noknek sokkal fontosabb a kulso mint nekunk ferfiaknak. Ez igy volt, van es lesz. Fogadd el es fejezd be a sirankozast mert az nem visz elore!
2012. jan. 5. 12:24
 17/34 anonim ***** válasza:
12:03 Egyrészt nem a legszebb lányokat szólítom le, mert azoknál úgyse lenne esélyem (mondjuk a csúnyáknál se). Másrészt a nők szemszögéből kell nézni, ők pedig általában nem leszólítják a férfiakat, hanem le vannak szólítva a férfiak által, jó magyarosan fogalmazva. Ha pedig engem leszólítana egy lány, biztos nem hajtanám el a külseje miatt, és nem is könyvelném el rögtön esélytelennek.
2012. jan. 5. 12:38
 18/34 anonim ***** válasza:
50%

"A noknek sokkal fontosabb a kulso mint nekunk ferfiaknak."

Nyilván azért vannak kitéve mindenhola meztelen nőcis szexi lányos naptárok, azért fordulnak a férfiak az utcán egy csinos nő után, mert a lányoknak sokkal fontosabb a külső. Nyilván.

Egyébként ez baromság, a női és a férfi 'szépség' nem összehasonlítható, sokkal több szépnek, csinosnak mondott nő van, mint jóképű fiú.

2012. jan. 5. 14:08
 19/34 anonim ***** válasza:

"Egyébként ez baromság, a női és a férfi 'szépség' nem összehasonlítható, sokkal több szépnek, csinosnak mondott nő van, mint jóképű fiú."

LOL... hat eppen errol beszeltem, mivel tobb szep no van ebbol kovetkezik, hogy mi ferfiak ha latunk vmi apro szepseget bennetek, mar szepnek vagytok elkonyvelve, ellenben nektek csak a szoke herceg feher lovon minosul jo pasinak (legalabb is itt gyk-n olyan igenyek vannak...), szal indirekt modon azert alatamasztottad amit mondtam! De nem akarok veszekedni tudom, hogy a valo eletben azert nem csak a kulso szamit (szerencsere). Ezert is nagyreszt rohogni jarok erre az oldalra (l! terhes vagyok? meg ilyen kerdesek es kommentek foleg:D), csak van mikor nem tudom megallni, hogy ne irjak. A kerdezonek segitsegre volt szuksege es en csak ennyit akartam.

2012. jan. 5. 14:55
 20/34 anonim ***** válasza:
53%

"Nyilván azért vannak kitéve mindenhola meztelen nőcis szexi lányos naptárok, azért fordulnak a férfiak az utcán egy csinos nő után, mert a lányoknak sokkal fontosabb a külső. Nyilván."

Más a fontos egy olyan nőnél, akit csak nézegetünk, és más egy bnőnél. Előbbinél tényleg a külső a lényeg, utóbbinál az, h szeressen. Nálatok nőknél viszont az a fontos, h lehessen villogni a pasival, márpedig egy csúnya pasival nem lehet.

2012. jan. 5. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!